AUTOSHOW PRAHA letos nově s večerní show

17. srpna 2021, 10:23

Výstava AUTOSHOW PRAHA proběhne opět v srpnovém termínu, a to 27. – 29. 8. 2021 v PVA EXPO PRAHA. Ani letos nebude chybět přehlídka řady značek automobilů, a to včetně těch prémiových, i atraktivní doprovodný program. Letošní novinkou je sobotní večerní show plná driftů, kaskadérů a hudby. Partner veletrhu AUTOSHOW PRAHA je Skupina ČEZ.

Populární výstava AUTOSHOW PRAHA se pyšní silnou tradicí a také pozicí jednoho z největších autosalonů v České republice. Patří mezi nejkomplexnější události automobilového odvětví a během svého konání prezentuje odborné i široké veřejnosti desítky modelů vozů světových i tuzemských značek. Nejinak tomu bude také letos, kdy se návštěvníci budou moci seznámit s modely od značek Audi, Bentley, Cadillac, Corvette, Dodge, Ferrari, Hyundai, Jaguar, Kaipan, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Maserati, Nissan, Porsche, Ram, Suzuki, Škoda nebo Toyota.

Doprovodný program a večerní show

Kromě tradiční přehlídky novinek v halách výstaviště PVA EXPO PRAHA bude připraven také bohatý doprovodný program. „Nejvíce rušno bude v Letňanech v sobotu 28. srpna, kdy se během dne uskuteční populární sraz příznivců tuningu s názvem Escape6 Meet 2021. Sejdou se desítky upravených automobilů té nejvyšší kategorie v České republice. Součástí programu budou zajímavá vystoupení na obřím pódiu a v neposlední řadě také možnost svezení v driftovacích speciálech, supersportovních i běžných sériových automobilech,“ říká ředitelka akce Vanda Petrov.

Sobotní večer přinese zábavnou show, která uvede mistry v driftování, umění kaskadérů, přehlídku závodních aut a pobaví publikum pomocí DJ Lucky Boye a koncertního vystoupení rappera Indyho.

V neděli se program bude soustředit na sportovní a supersportovní automobily. Jednu skupinu účastníků vytvoří také členové Porsche Classic Clubu Česká republika, kteří na akci představí vozy značky Porsche, a to jak novodobé, tak z nedávné historie.

AUTOSHOW PRAHA zabaví i rodiny s dětmi, pro které bude na akci připraveno mnoho aktivit. Letošní partner doprovodného programu pro ženy a rodiny s dětmi je magazín Žena v autě.cz, na jehož stánku proběhnou soutěže a workshopy na téma správného uchycení dětské autosedačky nebo bezpečného cestování s rodinnými mazlíčky. Chybět nebude ani koutek krásy s ukázkou nejnovějších trendů a možností líčení zdarma od nezávislých kosmetických poradkyň Mary Kay. Vyhrát budou moci návštěvnice také dámské i pánské vůně kosmetické značky bruno banani.

A navíc – exkluzivně bude v prostorách PVA EXPO PRAHA vystaveno šest finalistů dámské ankety AUTO MÉHO SRDCE 2021: HYUNDAI TUCSON, SUBARU FORESTER, OPEL MOKKA, ŠKODA OCTAVIA, BMW 4 a MERCEDES-BENZ GLE.

Kupte si vstupenku v předprodeji za zvýhodněnou cenu

Již nyní je možné si zakoupit vstupenky v předprodeji a to na https://vstupenky-pva.cz/.
Díky včasnému zakoupení se vyhnete dlouhým frontám, a navíc je vstupenka v předprodeji za zvýhodněnou cenu.

ZÍSKEJTE VSTUPENKU OD MOTOFOCUSU!

Máme 20 vstupenek, o které se rádi podělíme! Máte o ně zájem? Pak pro Vás máme dva úkoly:

1. Vyplňte e-mail, na který vám máme poslat vstupenku, a PSČ, které vyžaduje pořadatel (viz níže).

2. Sledujte nás na Facebooku nebo odebírejte náš newsletter, ve kterém se budete dovídat nejnovější informace z Aftermarketu.

Prvních 20 zájemců získáte lístek na AUTOSHOW.

Soutěž o lístky Autoshow

Zadejte e-mail, na který vám má být poslaná vstupenka:

Vaše PSČ (poštovní směrovací číslo)

Nevíte, jak na odběr newsletteru? V pravé části webu naleznete možnost registrace, případně můžete kliknout na obrázek níže:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!