24. ročník AUTOSHOW PRAHA je minulostí

30. srpna 2021, 18:37

Ve dnech 27.8.-29.8.2021 proběhla ve veletržních prostorách PVA EXPO Praha automobilová výstava AUTOSHOW PRAHA. I přes současnou komplikovanou situaci byla na veletrhu zastoupena řada značek vozů. Kromě tradiční přehlídky vozidel v halách připravili pořadatelé pro návštěvníky také atraktivní doprovodný program.

Již tradičně otevřela výstavu tisková konference, na které vystoupili zástupci pořadatele, sdružení Auto SAP a některých vystavujících. Součástí konference bylo také vyhlášení ankety AUTO MÉHO SRDCE, kterou pořádá internetový magazín Žena v autě. Absolutním vítězem se stal model Hyundai Tuscon.

Na letošním ročníku byly zastoupeny různými dealery tyto značky vozidel: Cadillac, Chevrolet, Jaguar, Kia, Land Rover, Nissan a Suzuki. Velký prostor dostala společnost Advantage Cars, vystavující sportovní vozy. Na své si přišli milovníci karavanů, kteří obytné vozy mohli obdivovat na dvou stáncích. Na příznivce alternativního pohonu LPG čekala jedna zajímavost – předělaná Octavia III s motorem 1,5 TSi.

Na výstavě se také objevilo několik firem nabízející náhradní díly nebo autodoplňky. Z těch známějších můžeme jmenovat firmu Valeo nebo Webasto. Velmi pěkný stánek měl pan Ouřeníček a jeho Ultimate Dakar Racing tým, na kterém byly k vidění závodní speciály. Na veletrhu nechyběl také český výrobce vozů Kaipan.

Venkovní prostory před vstupní branou I patřily příznivcům tuningu a driftu. Po celé 3 dny výstavy si návštěvníci mohli užít kvílení kol a vůni spálené gumy, jak se můžete přesvědčit ve videu níže.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!