Akce SAG EXPO 2022 slavila úspěch

13. června 2022, 17:00

Po dvouleté neplánované odmlce, kdy se spousta veletrhů a akcí musela kvůli covidové pandemii zrušit, přišla firma SAG CZ s veletrhem EXPO 2022. Stovky mechaniků a majitelů autoservisů z celé České republiky se druhou červnovou sobotu sjely na výstaviště v pražských Letňanech, kde společnost SWISS AUTOMOTIVE GROUP CZ uspořádala další veletrh dodavatelů autodílů a servisního vybavení.

SAG EXPO 2022

Pořadatelé a vystavovatelé jeli na maximum

V hale prezentovali menší i větší výrobci náhradních dílů, chemie i servisního vybavení.

Některé firmy zvolili pro svou prezentaci větší prostory, které jim umožnily praktické ukázky servisního vybavení. Díky tomu bylo možné účastnit se živých prezentací, a to například firem Bosch či ATH Heinl. Dostatečný prostor měly také produkty CarXpert, servisního konceptu SAG CZ.

Zajímavým oživením akce byly i krátké reportážní vstupy z jednotlivých stánků promítané na velkoplošné obrazovce.

Pro návštěvníky byla kromě živých prezentací přínosná také možnost kontaktu s výrobci. Na stáncích se tak mohly probírat konkrétní problémy, technické otázky a účastníci si mohli navzájem předávat cenné tipy.

Zabavila se celá rodina

SAG EXPO 2022 bylo pojato jako rodinný veletrh, kde si každý návštěvník přišel na své. Pro všechny byl připraven opravdu rozmanitý catering s nápoji, dezerty, drobným občerstvením i hlavním jídlem.

V rámci doprovodného programu bylo pro děti připraveno velké množství zábavy v podobě herních simulátorů, stolních fotbálků, bungee trampolínek či lezecké stěny. Také někteří vystavovatelé mysleli na nejmenší návštěvníky a připravily pro ně aktivity na svých stáncích.

Dámy pak mohly odpočívat v relax zóně s thajskými masážemi, vlasovým stylingem a kosmetikou.

Z pohledu naší redakce

Vzhledem k tomu, že akce byla zaměřená na aftermarket, nemohli jsme chybět.

Setkání s návštěvníky pro nás byla cenná, protože jsme měli možnost zeptat se na vaše potřeby v oblasti aftermarketu a technických informací. Vést dialog s našim čtenářem je pro nás stěžejní a jsme vděční za to, že nám tato akce poskytla příležitost k osobnímu setkání.

Tombola měla co nabídnout

Výstavu ukončilo losování tomboly o čtyři desítky atraktivních cen nejen pro vybavení dílny. Tou hlavní přitom bylo moderní zařízení BOSCH DAS 3000 pro kalibraci asistenčních systémů. Speciální cenou byl iPad, který darovala společnost febi bilstein.

Kromě toho bylo možné získat například ceny od firem a značek Alfain, Kunzer, Dri, Meyle, SAG, SPVG, KS Tools a dalších.

Letošní EXPO nakonec přilákalo více než tři tisícovky návštěvníků a přineslo samé pozitivní zpětné vazby od všech zúčastněných. Zatímco dodavatelé s potěšením využili pro delší době opět naživo mechanikům představit své novinky, mechanici zase rádi načerpali spoustu nových informací a využili mnoha zvýhodněných nabídek k nákupu moderního dílenského vybavení nebo osvědčených náhradních dílů.

Stejně tak celá redakce MotoFocus hodnotí akci jako velmi povedenou a jsme rádi, že jsme se mohli naživo účastnit. Děkujeme pořadatelům SAG za tuto možnost a již se těšíme na další ročník.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!