Fotoreportáž z veletrhu Automechanika 2024: Byli jsme tam také!

17. září 2024, 8:38

Veletrh Automechanika Frankfurt v roce 2024 opět ukázal svou velikost a důležitost. Své nejnovější produkty a inovativní řešení pro maloobchod, dílny a průmysl zde představilo 4.200 firem z 80 zemí.

MotoFocus na Automechanice 2024

Na ploše 320.000 metrů čtverečních a 26 úrovních hal mohli odborní návštěvníci ze 172 zemí objevit nové technologie a některé z nich si dokonce vyzkoušet na venkovní výstavní ploše. Letošními trendy byly elektrifikace, konektivita vozidel, asistenční systémy řidiče a digitalizace.

Veletrh Automechanika 2024

Přibližně 108 000 návštěvníků ze 172 zemí využilo příležitosti zjistit, co je v dnešním průmyslu důležité.

Detlef Braun, člen představenstva společnosti Messe Frankfurt: „I uprostřed digitální transformace průmysl opět prokázal bohatství inovací a v průběhu pětidenní akce nabídl nespočet zajímavostí. Společně s našimi vystavovateli se nám podařilo najít ty správné hráče, kteří na pódiích a ve výstavních halách představili nejdůležitější témata – včetně alternativních pohonů, udržitelnosti a využití umělé inteligence a robotiky na trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl. Těší nás také rostoucí poptávka ze strany německých i zahraničních návštěvníků.”

Letošní Automechanika již opět vypadala jako ročníky před covidem. I když zde chybělo pár významných firem z oboru, výstavní haly byly naplněny vystavovateli do posledního místa. Co bylo k vidění v jednotlivých halách vám přiblížíme v naší fotoreportáži.

V hale Forum měli jako vždy své velké stánky firmy Continental, Schaeffler a ZF. V těsném sousedství, u vstupu do haly 2 bylo možné nalézt stánek firmy Denso.

Největší pohyb návštěvníků byl mezi halami 3, 4, 5 a 6, kde měli své stánky téměř všichni významní hráči na aftermarketu.

Do haly 8 mířili návštěvníci, kteří měli zájem o servisní vybavení, jako jsou zvedáky, diagnostika, geometrie nebo stroje určené pro pneuservisy.

V hale 9 měly vystavovaly světoznámé firmy Bosch, Hella a Mahle.

Hala 12 pak byla určena olejářským společnostem.

Bližší informace o některých vystavovatelích vám přineseme v nejbližších dnech.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!