ATH-HEINL na veletrhu ProfiAuto Show 2019

3. června 2019, 14:20

Už brzy se uskuteční další ročník jednoho z největších motoristických veletrhů v Polsku – ProfiAuto Show 2019 v Katovicích, a to ve dnech 8. – 9. června. Firma ATH Heinl srdečně zve ke svým 2 výstavním stánkům (více než 140 m2) v Hlavní hale a v Zóně mechanika (hala Spodek). Pro návštěvníky si připravila spoustu novinek.

ProfiAuto Show 2019

Jedním z modelů zařízení, který se 8. a 9. června představí, je ATH M72Z – automatická ATH M72Z – automatická zouvačkazouvačka pneumatik osobních a dodávkových automobilů, bez montážního stolu! Vyznačuje se systémem centrálního připevnění: kolo je namontováno na hřídeli s trnem, čímž se zabraňuje případnému poškození kola a na operátorovi zůstává pouze připevnění rychloupínacím držákem. Zouvačka má pneumatické pomocné rameno k obsluze nízkoprofilových pneumatik a RUN-FLAT.

Na veletrhu se můžete také seznámit s mobilním jednosloupovým zvedákem Single Lift 35M. Jde o naprosto novou konstrukci jednosloupového zvedáku s vysoce kvalitním hydraulickým pohonem, nosnost 3,5 t. Hlavní vlastnosti zvedáku jsou univerzálnost: multifunkční pracovní rozsah díky teleskopickým zvedacím ramenům regulovaným podložkou pod auto (100-153 mm) s ochranou proti otáčení.

mobilní jednosloupový zvedák Single Lift 35M

V novém podání se představí nůžkový diagnostický zvedák – model ATH–Cross Lift 50, vyznačuje se pružným využitím: hodí se k montáži pod úrovní podlahy i na podlaze (s volitelnými rampami), obsluhuje jak osobní auta, tak i dodávky s velkou roztečí náprav, délka plošiny 5 m. Funkční: skvělý pro geometrii kol s integrovanými expanzními deskami a výřezy pro točnu a podprahovým zvedákem (nosnost podprahového zvedáku: 4000 kg, výška zdvihu: 450 mm).

nůžkový diagnostický zvedák – model ATH–Cross Lift 50

Zde popsaná zařízení představují jen část široké nabídky dílenského vybavení, které letos firma ATH–Heinl představí během ProfiAuto Show 2019 v hale MCK – stánek 45 a v hale SPODEK – stánek S14.Pozvánka ATH - Heinl na ProfiAuto Show 2019.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!