Firma ATH-Heinl se přestěhovala do nových prostor

2. září 2019, 10:10

Firma ATH-Heinl, specializující se na výrobu vybavení pro servisy, otevřela nové sídlo, které se nachází na území průmyslové zóny Neuöd v obci Illschwang (Německo).

Nové sídlo firmy ATH-Heinl

Nový logistický objekt se stal pro rychle se rozvíjející firmu nezbytností, protože dřívější sídlo v Kaurhofu se ukázalo být příliš malé a jeho rozšíření by bylo příliš komplikované.

Nové sídlo, v němž se nachází kanceláře, předváděcí prodejna výrobků a ústřední sklad firmy zaujímá plochu 37.000 m2, s možností rozšíření v budoucnu. Objekt byl postaven v souladu s přísnými kritérii energetické efektivity a na jeho výstavbě se podílely především firmy ze spolkové země Bavorsko.

Slavnostní otevření doprovázel den otevřených dveří spojený s bavorskou hostinou a hudebním vystoupením. ATH Heinl pozval přátele a zaměstnance nejen z Německa, ale také ze Španělska, Polska a Francie.

Slavnostní otevření sídla ATH Heinl

Oficiálního otevření se účastnil ředitel firmy, pan Hans Heinl, a členové představenstva ATH Heinl. Více informací se dozvíte na webových stránkách ATH-Heinl.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!