AD Technik představuje nový dvousloupový zvedák MAHA MA STAR triple safety

8. října 2020, 11:03

Firma AD Technik představuje zákazníkům nový dvousloupový zvedák s názvem MAHA MA STAR triple safety. Vyznačuje se solidním a robustním designem, bezpečností, snadnou údržbou a servisem, jednoduchým zprovozněním a intiutivním ovládáním.

MAHA MA STAR triple safety

  • Robustní a odolná konstrukce – Za tepla válcovaný H-profil sloupu zajišťuje maximální přesnost a dokonalé vedení suportu. Zásadně zvyšuje životnost celého zvedáku i jednotlivých částí.
  • Bezpečnost – Systém detekce projetí nosné matice pomocí „žirafy“ zásadně zvyšuje bezpečnost provozu zvedáku.
  • Hladký chod – Kluzné kameny (8 ks na sloup, 24 kontaktních ploch), které jsou vedeny v H-profilu umožňují optimální rozložení zátěže a minimální opotřebení sloupu a kamenů.
  • Spolehlivost a přesné ovládání – Elektromagnetická brzda ve standardní výbavě zvyšuje bezpečnost provozu zvedáku a vytváří podmínky pro optimální chod suportu bez jeho doběhu.
  • Dlouhá životnost – Osvědčená konstrukce sady matic z kompozitu se samosvorným závitem, poloautomatický systém mazání matic olejem a bezúdržbová šroubovice zajišťují dlouhou životnost celého systému.

Zvedáky ve verzi 3,5t jsou u AD Technik skladem, připravené k instalaci. Provedení s nosností do 5,5t bude v nabídce v prvním čtvrtletí 2021.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!