Gumové náhrady točnic pro zvedáky na měření geometrie nově u firmy FERDUS

22. července 2021, 9:51

Zatímco loni na CZ/SK trh FERDUS uvedl od firmy Böck jako novinku adaptéry pro zvedání elektromobilů, letos se obě strany zaměřily na zvedáky pro měření geometrie. Ty se zpravidla neobejdou bez kazetových šuplíků v nájezdových plošinách, do kterých pak lze umisťovat točnice.

Novinka u firmy FERDUS

Součástí každého slušného ‚čtyřsloupu‘ nebo ‚nůžek‘ sice výplně jsou, téměř vždy jsou ale kovové a často také modulární, tedy složené z více částí. Z toho pak plyne nižší přejezdový komfort a vyšší riziko vzniku koroze v důsledku opakovaného nasazování a snímání výplní.

Gumové podložky Böck vše výše uvedené eliminují. Jsou celistvé, nepoškozují lak ani kov a snesou tak téměř libovolné zacházení. Vyrobeny jsou z extrémně odolného a hutně lisovaného granulátu vysoké kvality, což je zřejmé i z celkové váhy, která se v závislosti na rozměrech pohybuje od 10 do 20 kg. Díky tomu také perfektně sedí v místě vybrání bez nutnosti další fixace. Aktuálně je v nabídce celkem sedm variant, které pokrývají většinu typických rozměrů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!