Diagnostický systém budoucnosti je tady

6. září 2021, 14:34

… a je opravdu flexibilní. Nejnovější přírůstek do rodiny diagnostických nástrojů mega macs, představuje jedno z prvních aftermarket komunikačních rozhraní nové generace, reagujících na postupné zavádění změny současného konvenčního diagnostického modelu (offline) na různé online komunikační modely, verifikované výrobcem vozidla, v reálném čase. Jedním z důvodů zabezpečené komunikace je zvýšení kybernetického zabezpečení řídicích jednotek a komunikační sítě vozu.

Hella Gutmann Macs X 1

Hella Gutmann jako první řeší přístup k zabezpečeným vozidlům, v rámci vlastní platformy CSM (Cyber Security Management), bez nutnosti registrace na OE portálech jednotlivých výrobců. Odblokování zabezpečené komunikace probíhá automaticky a prakticky bez povšimnutí diagnostického pracovníka.

Dekáda, do které jsme právě vstoupili, přináší a přinese do provozu nezávislého servisu řadu revolučních změn. Automobil získává stále více funkcí, stává se komunikačním prostředkem s nonstop připojením k internetové síti. Díky asistenčním systémům zvládá odvracet vážné dopravní nehody, je schopen sám řídit či zaparkovat. Změna tedy přichází v oblasti samotné mobility. Pokročilá diagnostická rozhraní nové generace se postupně stanou běžnou výbavou nezávislých servisů, které budou chtít být připraveny.

Hella Gutmann Macs X 2

Nejpodrobnější informace o novém Macs X naleznete přímo na stránkách megamacs.cz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!