Nová zouvačka FERDUS 8650

10. listopadu 2022, 11:57

Firma FERDUS představuje novou zouvačku FERDUS 8650.

Špičkové zouvačky jsou v současnosti definovány třemi typickými prvky. Naprostý základ představuje automatický montážní palec, následuje upínání na střed kola bez pracovního stolu. Posledním prvkem svaté trojice je pak nejnovější přírůstek – odtlačování patky talířem na pomocném ramenu. Novinka FERDUS 8650 je prvním strojem největšího českého výrobce opravných materiálů pro pneuservis, který tento technologický standard splňuje.

Technické parametry:

Video představení zouvačky FERDUS 8650:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Šimon, 11. listopadu 2022, 20:29 0 0

No jak je vidět Čínský výrobce zase okopíroval několik značek ( Ravaglioli, Sicam, Beissbarth,) a sestavil to podle sebe.
Demontážní hlava takto na věži určitě nadělá mnoho problémů do budoucna a kdo mi tu chce tvrdit že to Čína není tak je, jde o výrobce Bright.
Kupujte prosím kvalitní stroje, ty vás alespoň v sezóně přezouvání nezradí.

Odpověď

FERDUS, s.r.o., 18. listopadu 2022, 10:00 0 0

Díky za reakci, znalec se hned pozná :) Ačkoliv stroj nevyrábí Bright, ale Corwei, což je joint venture čínského Brightu a italského Corghi. Čili toto je v podstatě stroj Corghi, jen vyrobený v Asii. S konstrukčními úpravami, které navrhujeme z pozice producenta (náš pan majitel je bývalý konstruktér pneuservisních strojů). Takže to s kvalitou nevidíme na rozdíl od Vás tak černě :) Ostatně, kdo chce, může se na vlastní oči přesvědčit v našem shwooroomu EXPO v Chropyni a stroj si klidně vyzkoušet. S pozdravem, tým FERDUS.

Odpověď