Nová vyvažovací a naklepávací závaží v nabídce firmy FERDUS

18. února 2021, 10:30

Do sortimentu předního českého výrobce a prodejce vybavení pro pneuservis FERDUS přibývá více než dvě desítky nových vyvažovacích závaží Rotobalance. Druhou novinku reprezentuje ucelená řada naklepávaček RU-7. Ty díky vylepšenému tvaru představují alternativu ke standardní asijské produkci.

Rotobalance v nabídce firmy FERDUS

Hornicko-hutnická tradice Štiavnických vrchů žije. Jmenuje se Rotobalance a sídlí v srdci regionu, Banské Štiavnici. Firma, která loni oslavila 30 let na trhu, je jediným slovenským výrobcem vyvažovacích závaží a od roku 2021 také staronovým partnerem značky FERDUS. Do sortimentu předního českého výrobce a prodejce vybavení pro pneuservis tak přibývají více než dvě desítky nových produktů.

Pro osobní vozy je nyní k dispozici atypický pásek samolepících závaží ve skladbě 12×10 gramů. Ideální na SUV a off-road kola.

Naklepávací zařízení v nabídce FERDUS

Další novinkou jsou naklepávací závaží RU-7. V kategorii MOTO jsou k dispozici samolepky 45 g (6×5 gramů a 6×2,5 gramů).

Pro TRUCK/BUS jsou vedle nových samolepících pásků 4×25 gramů, respektive 3×50 gramů k dispozici také celistvé samolepky s hmotnostmi od 50 do 200 gramů. Nedělitelné odlitky maximálně koncentrují hmotnost závaží k aplikačnímu bodu na disku a zlepšují tak jízdní vlastnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!