Školení SuperVAG OPEN

30. listopadu 2018, 10:04

Společnost HR Carsoft s.r.o. pořádá IV. ročník školení SuperVAG OPEN, které se uskuteční 19. – 20. 2. 2019 v hotelu Atlantis, Brno – Rozdrojovice. Čekají vás zajímavé prezentace, workshopy, a hlavně nové informace z oblasti diagnostiky vozů VW, Škoda, Audi a Seat.

IV. ročník školení SuperVAG OPEN

Program SuperVAG OPEN:

19. 2. 2019 Diagnostika a chiptuning

  • Připravena je řada témat z oblasti problematiky diagnostiky nových modelů 2018 (Karoq, Kodiaq, Octavia III, …). Od základní diagnostiky, přes nastavení světel, kódování až po speciální vychytávky.
  • Akce se bude věnovat také oblasti profesionálního chiptuningu, nejen vozů značek VW, Škoda, Seat nebo Audi. Společně se společností X-tuning se proberou nové trendy, homologaci úprav, pojištění úprav a mnohé další.
  • Pan Libor Fleischhans, diagnostický expert ze společnosti IHR-TECHNIKA vysvětlí problematiku nahrávání logů a multitestů.

20. 2. 2019 Programování klíčů

  • Představí se novinka, kterou zvládá jen pár nástrojů na světe: programování klíčů vozů s MQB platformou (Octavia III, Golf VII, apod.).
  • Přednášející ukáží nejrychlejší řešení programování klíčů na světě. A to bez programátoru transpondéru, s využitím cívky zapalování – Direct Key Programming.
  • Účastníkům se vysvětlí řešení programování klíčů v situaci, kdy nemáme žádný platný klíč.

Vstupenky lze zakoupit pouze předem. Prodej na místě nebude možný. Cena jednodenní vstupenky je 1.950 Kč/ 78 EUR (ceny jsou uvedeny včetně DPH). Sleva s předplatným SuperVAG 2019 – 20 %.

Vstupenky na školení SuperVAG OPEN 2019 si již můžete rezervovat formulářem ZDE.

Pozvánka na školení SuperVAG OPEN ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!