Nový šéf firmy ELIT Polska

21. listopadu 2021, 13:55

Gelu Manta byl jmenován generálním ředitelem společnosti ELIT Polska. Ve funkci vystřídal Svena Lundquista, který ji zastával poslední tři roky. Změny ve vedení společnosti mají umožnit další rozvoj společnosti a zajistit efektivní koordinaci mezi ELIT Polska a skupinou LKQ.

Nový šéf firmy ELIT Polska Gelu Manta

Gelu Manta má více než 15 let zkušeností s řízením prodeje autodílů a rozvojem podnikání na evropských trzích, zejména se zaměřením na Bulharsko, Chorvatsko, Českou republiku, Řecko, Rumunsko a Maďarsko. Dlouhá léta byl profesně spjat se společnostmi jako Philips a Hella, kde se realizoval v klíčových manažerských pozicích. Byl také zodpovědný za vztahy s mezinárodními nákupními skupinami.

Jeho hlavním cílem pro nadcházející roky je využít potenciál dynamicky se rozvíjejícího regionu. Společnost ELIT Polska je na to připravena, protože má dobře organizované zázemí, které se skládá ze širokého sortimentu náhradních dílů a dílenského vybavení, včetně známých značek, jako jsou Starline, MPM oil, ERA, Optimal a Nipparts. V rámci projektu LKQ ACADEMY má ELIT Polska k dispozici školicí základnu a díky přístupu do skladů v Německu a v Praze (Logistics without borders) také kvalitní logistiku.

„Být předsedou správní rady společnosti ELIT Polska je velká odpovědnost a čest. Uvědomuji si, že polský automobilový trh je jedním z nejrychleji rostoucích v Evropě. Naši zákazníci a partneři očekávají inovativní přístup k podnikání a efektivní podporu. Věřím, že společnou prací posílíme naši pozici v oboru. Čeká nás vzrušující etapa plná nových výzev a projektů,“ – říká Gelu Manta, generální ředitel a předseda představenstva společnosti ELIT Polska.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!