NGK rozšiřuje nabídku žhavicích svíček o sedm nových typů

6. února 2017, 20:14

NGK Spark Plug Europe uvedla na aftermarket sedm žhavicích svíček ze svého OE programu pro malé motory. Je možné je aplikovat do zhruba 300 typů motorů.

Všech sedm žhavicích svíček právě uvedených na aftermarket jsou k dispozici výhradně pro NGK Spark Plug Europe a vycházejí z OE nabídky pro Daihatsu, Iseki, Isuzu, Kubotu a Yanmar. Y-510R (NGK skladové č. 91712) je v OE výbavě motorů  Iseki, Y-904R1 (NGK skladové č. 90958) na platformách Isuzu. Navíc NGK dodává Y-546J (NGK skladové č. 95275) určené pro Daihatsu. Zbývající čtyři žhavicí svíčky jsou v OE aplikacích Yanmar a Kuboty. Tyto žhavicí svíčky zahrnují Y-601J (NGK skladové č. 92785) a YE11 (NGK skladové č. 97505). Dále je to Y1021J (NGK skladové č. 97627), která odpovídá OE žhavicí svíčce NGK Y-520J a Y1022 (NGK skladové č. 92276), která odpovídá OE žhavicí svíčce Y314.

Tyto žhavící svíčky se také hodí pro použití v dieselových motorech dalších více než 40-ti značek, jako například Bobcat, Briggs & Stratton, Daewoo, John Deere a Komatsu. Pasují pro malé motory, které pohánějí různé stroje, jako např. rypadla, generátory, nakladače, válce, pily, sekačky, manipulační prostředky a mnoho dalších.

Všechny aplikace s podrobnými informacemi lze vyhledat v online vyhledávači produktů NGK na adrese www.ngk-europe.com.

Související články

Nové produkty NGK pro aftermarket
Nové produkty NGK pro aftermarket

NGK Spark Plug Europe uvedla na trh s náhradními díly novou vysoko teplotní keramickou žhavicí svíčka (NHTC) CZ262. Je to ekvivalent k CZ27, kterou NGK dodává pro OES Mazda. Je to alternativa pro nezávislé servisy, pokud k nim přijede Mazda B2500 pick-up. Nově představená žhavící svíčka CZ262 (objednací č. NGK 90919), nahrazuje svíčky pod čísly výrobce […]

NGK Spark Plug Europe uvádí na trh sedm nových zapalovacích svíček
NGK Spark Plug Europe uvádí na trh sedm nových zapalovacích svíček

NGK Spark Plug Europe nově nabízí nezávislým distributorům sedm svíček, jako ideální náhradu za originální zapalovací svíčky používané v autech jako BMW, Honda, Jaguar a Ford. U čtyř z těchto zapalovacích svíček je NGK dokonce jediným dodavatelem jak pro OE tak pro Aftermarket. Všechny nové zapalovací svíčky mají střední elektrodu s iridiovou nebo platinovou špičkou, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!