Tuningové osvětlení automobilu Osram ve Stahlgrubru

3. dubna 2017, 11:29

Stahlgruber dlouhodobě spolupracuje se společností Osram. V nabídce má rozsáhlý sortiment, a to od standardních, halogenových a xenonové výbojky všech druhů a typů, LED žárovky, pracovní svítilny a další osvětlení. Nyní rozšiřuje o tuningového osvětlení Osram.

Personalizace auta se stává módní záležitostí – kdo by nechtěl mít vůz přesně podle svého vkusu? A nemusí se jednat jen o konfiguraci nového automobilu, snadno si můžete vytvořit absolutně jedinečný interiér díky barvenému osvětlení.

PULSE, HYBRID, TUNIG LIGHTS – tyto produkty z rodiny OSRAM  LED ambient CONNECT Vám umožní vytvořit originální osvětlení interiéru vozu. Můžete je všechny ovládat z mobilního telefonu přes Bluetooth. Aplikace je kompatibilní s operačním systémem iOS a Android, zdarma ke stažení z Apple Store a Google Play.

Individuální „light styling“ umožňuje sladit barvy, navolit barevné scény nebo nechat barvy pulsovat v rytmu Vašich oblíbených skladeb z playlistu.

TUNING LIGHTS jsou flexibilní samolepící pásky se snadnou instalací, včetně 12V adaptéru. Rozšiřující sada je k dispozici. Barvy, intenzita, scény – vše lze ovládat aplikací v mobilu.

Uvnitř vozu můžete použít také PULSE – miniaturní LED zdroj, jehož světlo se rovněž ovládá mobilem a lze sladit se světlem TUNING LIGHTS. PULSE je primárně určen pro tuningové aplikace (použití mimo veřejné komunikace). Disk se přilepí na vnější povrch světlometu a barevně rozzáří odraznou plochu reflektoru.

Podobný účinek má i HYBRID – skrytý systém LED diody integrovaný v patici žárovky dodá barevné světlo reflektorům zevnitř. Opět určeno pro tuningové fanoušky, pro provoz off road.

Montážní video: LED Ambient Hybrid

Související články

STAHLGRUBER tip: TEROSON
STAHLGRUBER tip: TEROSON

Společnost Stahlgruber přináší tip jak si trochu ulehčit údržbu sobě samému. Jedná se o vysoce efektivní mycí pastu TEROSON VR 320 známou spíše jako TEROQUICK. Tato mycí pasta obsahuje prášek z měkkého dřeva a díky tomu pomáhá rychle, snadno a důkladně čistit i silně znečištěné ruce.

Stahlgruber rozšiřuje sortiment brzdových komponentů BREMBO
Stahlgruber rozšiřuje sortiment brzdových komponentů BREMBO

Společnost Stahlgruber v měsíci březnu 2017 rozšířila výrazně skladové zásoby brzdových komponentů BREMBO (destičky, kotouče, čelisti a hydraulické díly) na centrále v Hostivici, i na všech pobočkách STAHLGRUBER CZ. Především se zaměřili na potahované kotouče (COATED DISC line).

Stahlgruber: Nové ceny olejů Cartechnic
Stahlgruber: Nové ceny olejů Cartechnic

Firma STAHLGRUBER CZ s.r.o. snížila ceny všech olejů CARTECHNIC v průměru o více jak – 30%.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!