Technologie zavěšení MTV od Tenecca v novém Peugeotu 3008

29. května 2017, 16:50

Zavěšení Multi-Tuned Valve od Tenneca bude montováno jako tovární vybavení do nového Peugeotu 3008, který na letošním veletrhu v Ženevě získal ocenění Evropské auto roku 2017.

Technologie Multi-Tuned Valve (MTV) od společnosti Tenneco poskytuje lepší výkon a životnost a také poskytuje optimální rovnováhu mezi kontrolou podvozku a pohodlím řidiče.

„Jsme rádi, že můžeme podporovat Evropské auto roku 2017 a pokračovat v dlouhé tradici Tenneca ve vývoji a poskytování inovativních produktů pro ovládání vozidla, které zvyšují výkon a poskytují vynikající pocit při řízení vozidla,“ – řekl Martin Hendricks, viceprezident Ride Performance v Tennecu.

Automobil roku je mezinárodní cena udělovaná porotou složenou ze zkušených motoristických novinářů z celé Evropy. Vítězem se stává ten nejvýraznější nový vůz, který se dostane do prodeje v období 12 měsíců mezi výstavami v Ženevě.

Související články

Tenneco představuje přísady do paliva
Tenneco představuje přísady do paliva

Nepřetržité hromadění sazí a jiných znečišťujících látek může vést k poškození motoru, což znamená značné náklady. Odstranění těchto usazenin může mít vliv na obnovu výkonu motoru nebo na snížení spotřeby paliva. Firma Tenneco pod svou značkou Walker přináší několik produktů, které mohou pomoci.

Tenneco přináší nové tlumiče MONROE® OESPECTRUM® SHOCKS
Tenneco přináší nové tlumiče MONROE® OESPECTRUM® SHOCKS

Firma Tenneco představila ucelenou nabídku technologicky pokročilých tlumičů pro zákazníky, kteří chtějí, aby jejich vozidla poskytovala vynikající jízdní vlastnosti v širokém rozsahu jízdních situací. Nová prémiová řada tlumičů – Monroe OESpectrum® shocks – nabízí jako první pětiletou záruku. Monroe OESpectrum® shocks jsou vybaveny revoluční patentovanou technologií Monroe R-TECH®2 Rebound Valving Technology ™, která poskytuje prakticky […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!