Nová řada baterií EXIDE pro motocykly

2. června 2017, 16:26

Výrobce akumulátorů Exide Technologies uvedl na trh novou řadu baterií Exide pro motocykly a sportovní vozidla. Patří sem mimo jiné nová baterie Exide Li-Ion, lehká lithium-iontová baterie, která poskytuje větší účinnost.

Nová produktová řada zahrnuje také baterie s kyselinovými technologiemi: Exide GEL, AGM Ready, AGM, stejně jako konvenční baterie. Obaly baterií byly vizuálně aktualizovány a dostaly nový vzhled. Nejnovější baterie Exide Li-Ion je až o 80% lehčí než olověné baterie, což snižuje celkovou hmotnost motocyklu.

Baterie Exide Li-Ion se rychleji nabíjejí a mají nižší stupeň samovolného vybíjení, což je důležité pro sezónní motocyklisty. Baterie se vyznačují vysokou mírou bezpečnosti, delší životností a mohou být instalovány na různých místech. Jsou připraveny k použití ihned po vybalení z krabice a nevyžadují žádnou údržbu.

Nová řada produktů znamená také nový obal. Nalezneme zde také QR kód směrující uživatele na webové stránky přizpůsobené pro mobilní zařízení, kde je možné nalézt podrobnější informace o produktech a tipy pro motocyklisty.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!