NGK otevírá nové distribuční centrum v Německu

9. října 2017, 21:05

Dne 5.10. společnost NGK Spark Plug Euro slavnostně otevřela rozšířené skladovací prostory v německém Duisburgu. Celému aktu přihlíželi novináři z 15 zemí. Naše redakce rovněž přijala pozvání a přináší vám z akce fotoreportáž. Součástí celé události byla i návštěva technického centra v samotném sídle NGK v Ratingenu.

Díky novému distribučnímu centru, které je v současné době největší svého druhu, si společnost NGK Spark Plug Europe připravila cestu k ještě rychlejší a efektivnější manipulaci s velkoobjemovými zásilkami. Je zde také dostatek prostoru pro další růst společnosti. K dispozici je 22.000 paletových míst, 21.000 m2 skladovacích ploch a 44.000 skladovacích míst, což nabízí dostatečnou kapacitu pro ukládání všech skupin výrobků a zajistí optimální dostupnost produktů.

Více než 100 zaměstnanců zajišťuje provoz nového regionálního distribučního centra. Automatizované procesy a výkonný software pro správu skladu zajišťují, že každá zakázka je zabalena a odeslána týž den. Tato významná investice garantuje společnosti NGK Spark Plug Europe, že se do budoucna bez problému vypořádá s nároky trvale rostoucího trhu regionu EMEA z hlediska rychlých a spolehlivých dodávek zboží.

Dobré dopravní spojení dělá z Duisburgu důležitý logistický uzel pro automobilový průmysl. Již nyní zde provozují svá logistická centra společnosti Volkswagen, Audi nebo Mercedes-Benz.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!