Ušetřete s opravárenskými sadami kardanových hřídelí v kvalitě MEYLE-ORIGINAL

29. listopadu 2017, 10:37

Výrobce MEYLE rozšiřuje svůj sortiment opravárenských sad kardanových hřídelí a nabízí nyní celkem 15 sad v kvalitě MEYLE-ORIGINAL. Tyto opravárenské sady obsahují všechny potřebné díly pro jednoduchou a efektivní opravu kardanových hřídelí.

Použitelné pro 10 milionů vozidel v Evropě: 15 kompletních opravárenských sad pro výměnu středových ložisek kardanových hřídelí MEYLE-ORIGINAL

Díky těmto sadám může servis při poruše středového ložiska toto bezproblémově vyměnit a nemusí, jako v případě O.E. měnit celou kardanovou hřídel.

To znamená ve srovnání s O.E. nejen vysokou úsporu nákladů, ale i úsporu surovin. Těmito 15 sadami pro opravu kardanových hřídelí obsáhne MEYLE v Evropě více než 10 miliónů vozidel od výrobců jako je například Audi, Seat, Škoda, VW, Porsche a Mercedes Benz.

Středové ložisko zachycuje vibrace kardanového hřídele a zároveň drží tento hřídel ve správné poloze, tím, že vyrovnává rozdílné úhly mezi pevnou převodovkou a pohyblivou zadní nápravou. Při tom je právě nejvíce namáhané gumové uložení ložiska a toto může při vysokých namáháních prasknout. Tím pádem není zajištěno exaktní vedení kardanového hřídele. Zvyšující se úroveň hluku a vibrace v interiéru vozidla mohou být prvními příznaky poškození středového ložiska kardanu.

Při poruše středového ložiska kardanu nebyla u mnoha vozidel doposud jiná možnost, než výměna celého kardanového hřídele. Díky rozšíření nabídky na celkem 15 opravárenských sad kardanových hřídelí od Hamburského výrobce je možné se vyhnout těmto finančně náročným opravám.

V MEYLE-ORIGINAL opravárenských sadách jsou veškeré potřebné komponenty pro výměnu středového ložiska, jako vlastní ložisko, pojistné kroužky, manžety, montážní materiál a mazací tuk. Díky tomu může servis vyměnit pouze ložisko. Tímto způsobem servis zákazníkovi uspoří podstatnou část nákladu na opravu kardanového hřídele.

MEYLE servisní tip I: při výměně středového ložiska kardanového hřídele se doporučuje zároveň vyměnit i hardyspojky, pokud jsou na kardanové hřídeli.

MEYLE servisní tip II: Pro bezproblémovou výměnu je obsažen v balení detailní návod na výměnu,

Montážní návod na YouTube:

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!