Champion přichází na trh s novými produkty

22. prosince 2017, 10:37

Společnost Federal-Mogul Motorparts rozšiřuje nabídku produktů značky Champion. Rozšíření se týká sortimentu brzdových dílů, osvětlení, filtrů, stěračů a dílů zapalování.

Značka Champion, která je součástí společnosti Federal-Mogul Motorparts, rozšiřuje nabídku. V současné době nabídka zahrnuje žárovky, filtry, stěrače, díly zapalovacích a brzdových systémů, vše v OE kvalitě. Společnost Champion kromě toho zavedla také programy pro maloobchodní prodej, které lze přizpůsobit potřebám prodejců náhradních dílů na jakémkoli trhu.

Nabídka Champion zahrnuje brzdové díly (destičky, kotouče a sady pro bubnové brzdy Maxi-Kit), díly osvětlení (xenonové a halogenové žárovky, signalizační a vnitřní osvětlení), filtry (vzduchové, kabinové, olejové a palivové), stěrače (Aerovantage, Easyvision a Rainy Day) a díly zapalování (zapalovací svíčky Champion, žhavicí svíčky, zapalovací cívky, zapalovací kabely a ovládací prvky žhavení).

Nabídka produktů Champion je podporována několika novými aplikacemi, technickými a propagačními materiály a je mediálně prezentována zákazníkům z branže a řidičům. Značka má také aktualizovanou webovou stránku. Na www.championautoparts.eu najdete vyhledávač produktů různých kategorií, vyhledávač obchodů, technické poradenství, montážní pokyny, popis řešení technických problémů. Distributoři, prodejci a mechanici mohou získat přístup k dalším technickým materiálům tím, že se zúčastní interaktivního školení Champion na bezplatném vzdělávacím portálu www.fmcampus.eu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!