Pracovní svítidla Philips EcoPro

8. října 2018, 17:27

Philips představuje novou součást své nabídky – další, zdokonalená pracovní LED svítidla. Modely z nové řady EcoPro se odlišují mnohými parametry, které zvyšují pohodlí při práci automechanika.

Řada pracovních svítidel Philips EcoPro se skládá ze tří modelů: EcoPro20, EcoPro40 a EcoPro50. Tyto symboly označují nejenom různé parametry, ale také odlišnou konstrukci pláště a upevnění.

 EcoPro20 lze nazvat kapesní baterkou. Čtyři LED diody s celkovým výkonem 2 W vyzařují světlo s tokem 200 lumenů. Pohyblivý podstavec, který byl navíc opatřen magnetem pro stabilní uchycení, pomáhá nastavit svítidlo v rozsahu 180 stupňů. Sklopná rukojeť umožňuje jeho zavěšení a úplné otáčení kolem vlastní osy. Svítidlo EcoPro20 se nabíjí prostřednictvím USB a jeho maximální pracovní doba je 3,5 hodiny.

EcoPro40  svým tvarem připomíná již známé PenLight z nabídky Philips. Světelný zdroj se skládá ze šesti LED diod s celkovým výkonem 3 W, které lze používat ve dvou režimech: v běžném (300 lm) a úsporném (100 lm). V plášti svítidla se nacházejí dva typy upevnění – pomocí magnetu a háčku otočného o 360 stupňů. Model EcoPro40 lze nabíjet přes USB nebo elektrickou zásuvku 230 V. Pracovní doba je tři hodiny, přičemž přepnutí do úsporného režimu prodlouží provoz o dalších pět hodin.

U EcoPro50 byla pro změnu použita pouze jedna LED dioda, ale s hodnotou až tisíc lumenů (10 W). Podle potřeby lze také použít úsporný režim (500 lm/5 W). Životnost baterie je na základě toho tři až šest hodin. Plné nabití zabere pět hodin, ale lze pokračovat v užívání po připojení k powerbance. Plášť svítidla EcoPro obsahuje upevňovací magnet a rukojeť s proměnlivým úhlem nastavení.

Modely z řady EcoPro, stejně jako všechny pracovní svítidla Philips, jsou zajištěny proti specifickým pracovním podmínkám v dílně, jako jsou prach, maziva, kapaliny a další znečištění.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!