Homokinetické klouby nově v nabídce Japanparts

19. března 2018, 8:43

Společnost Japanparts Group nově nabízí více než 800 homokinetických kloubů pro asijské, evropské či americké vozy. Nabízí také různá řešení, která obvykle na aftermarketu nejsou k dispozici.

Homokinetický kloub Japanparts

Díky homokinetickým kloubům se přenáší točivý moment i pod proměnlivým úhlem s konstantní rychlostí otáčení bez významného zvýšení spotřeby energie a nadměrných vůlí.

Proč měníme homokinetické klouby?
Homokinetické klouby jsou obvykle chráněny gumovou manžetou, která je naplněná mazacím tukem na bázi sulfidu molybdenu. Pokud z jakéhokoli důvodu se manžeta poškodí nebo maziva z ní uniká, kloub dále funguje i bez mazání. Venkovní znečištění, které proniká ke kloubu, může vést k korozi vnitřních součástí. To vede k rychlejšímu opotřebení kloubu a snižuje jeho dobu použití, a také to může přinést vážné problémy v případě jeho selhání.

Produkty Japanparts, Ashika a Japko byly navrženy podle originálních dílů a pro jejich výrobu jsou používány suroviny s vysokou trvanlivostí a kvalitou, díky čemu jsou plnohodnotnou náhradou originálních kloubů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!