Značka Jurid® chystá rozsáhlé změny

19. března 2018, 11:59

Společnost Federal-Mogul Motorparts oznamuje zavedení několika různých opatření, které by měly dále posílit její značku brzdových produktů Jurid®. Jako první přichází vysoce kvalitní balení brzdových destiček pro osobní vozidla. Postupně nové balení získá celé výrobní portfolio. Součástí modernizace je také úprava internetových stránek a rozšíření online pramenů.Jurid mění balení a zavádí další změny„Díky nepřetržitému výzkumu a vývoji dokážeme průběžně upravovat naše vysoce kvalitní brzdové technologie tak, aby odpovídaly aktuálním požadavkům trhu, a to i pokud jde o jejich zabalení,” vysvětluje Gozde Kirali, manažer značek brzdových produktů společnosti Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. „Proto jsme přikročili k úplné změně designu balení, které nyní odpovídá inovativnímu a high-tech duchu značky. Ať už vyvíjí brzdové destičky nebo katalogy, jsou přesnost, bezpečnost a spolehlivost součástí samotných základů značky Jurid.”

Nová balení jsou označena QR kódem, který na webových stránkách odkazuje na stránku „Najdi mi díl” s užitečnými informacemi o konkrétním produktu, například s instrukcemi k montáži a praktickými tipy.

Vlastní webové stránky pak obsahují dodatečné informace o řadách produktů jak pro osobní vozy, tak i pro užitkové vozy a dále technické tipy, instalační průvodce, katalogy, technická školení a videa. Nový je na stránkách blog, na němž jsou pro mechaniky, majitele servisů a distributory k dispozici aktuální produktové novinky značky Jurid a informace o slevových akcích a připravovaných událostech.

Dodatečnou předností nového balení je širší nabídka velikostí krabic, podstatně menší objem odpadu a lepší možnosti distribuce. Důležité je také to, že balení obsahuje známku Federal-Mogul, která je chrání proti padělání. Mechanici díky tomu mají jistotu, že v případě dílu, s nímž pracují, se skutečně jedná o vysoce kvalitní produkt značky Jurid.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!