MOOG opět dodává pro evropský seriál závodů NASCAR

27. dubna 2018, 9:12

Oficiálním dodavatelem dílů řízení a zavěšení kol pro NASCAR® Whelen Euro Series, nejrychleji rostoucí a nejpoutavější seriál automobilových závodů v Evropě, je letos již druhým rokem společnost Federal-Mogul Motorparts a její celosvětově uznávaná značka MOOG®.

MOOG opět oficiálním dodavatelem dílů pro evropský seriál závodů NASCARDíly značky MOOG, které už 52 let pomáhají vítězům seriálu severoamerického poháru Monster Energy NASCAR®, se montují do každého závodního vozu evropského seriálu NASCAR® Whelen. I jeho zatím poslední vítězové – Alon Day a Thomas Ferrando – si v něm loni pro vítězství dojeli za přispění komponent MOOG.

Díly značky MOOG jsou výsledkem rozsáhlých výzkumných a vývojových prací a odrážejí nejnovější trend vývoje techniky. Přísné požadavky závodů NASCAR mají neocenitelný přínos pro vývoj našich výrobků a slouží také jako test jejich výkonnosti, z níž pak mohou těžit zákazníci MOOG na celém světě,” řekl Tim Nelson, ředitel divize NASCAR Motorsports společnosti Federal-Mogul Motorparts.

Těší nás, že jsme mohli dále rozšířit naše angažmá v oblasti motoristického sportu a že z technologické kompetence značky MOOG budou nyní moci těžit i nové, velmi atraktivní závody evropského seriálu NASCAR Whelen.”

Díly značky MOOG, které už 52 let pomáhají vítězům seriálu severoamerického poháru Monster Energy NASCAR®V roce 2018 je v kalendáři seriálu dvanáct kol závodů na předních silničních i závodních tratích ve Francii, Španělsku, Itálii, Spojeném království, Německu a Belgii. Celý seriál začal v polovině dubna na okruhu Ricarda Torma ve španělské Valencii a uzavře jej závěrečné kolo 20. a 21. října na okruhu v belgickém Zolderu. Seriál se letos také vrátí do francouzského Tours, kde bude 30. června a 1. července jeho součástí zcela nový závod Oval World Challenge.

Další závody a místa jejich konání:

  • 20. května Franciacorta, Itálie (3. a 4. kolo)
  • 10. června Brands Hatch, Spojené království (5. a 6. kolo)
  • 16. září Hockenheim, Německo (semifinále)

Agresivní styl závodů EuroNASCAR se mezi evropskými sportovními nadšenci těší mimořádné oblibě,“ řekl Paul Tersi, manažer značek podvozkových dílů společnosti Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika.Naše sponzorství staví na 52 letech vedoucí pozice značky MOOG v závodech NASCAR® a téměř stoleté tradici vývoje vysoce kvalitních produktů. Každý manévr, který fanoušci na závodní dráze během letošní závodní sezóny evropského seriálu NASCAR Whelen uvidí, bude závislý na precizně zkonstruovaných dílech značky MOOG.“

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!