GM vyhlásilo společnost Tenneco dodavatelem roku

5. června 2018, 15:05

Globální dodavatel náhradních dílů Tenneco Inc., obdržel během slavnostního předávání cen Dodavatel roku společností General Motors toto ocenění za výkon, kvalitu a inovaci.

Společnost GM ocenila 132 svých nejlepších dodavatelů ze 17 zemí, kteří trvale překračují požadavky firmy, vytvářejí mimořádnou přidanou hodnotu nebo přinášejí nové inovace. Ocenění získalo nejvíce dodavatelů od roku 1992, kdy GM začalo tuto cenu udělovat. Více než 45 procent letošních držitelů ceny Dodavatel roku, bylo oceněno také v roce 2016.

Steve Kiefer, GM senior vice president„Pro společnost General Motors je to příležitost , aby ocenila ty dodavatele, kteří jsou skutečně nejlepší z nejlepších,“ řekl Steve Kiefer, GM senior vice president, Global Purchasing and Supply Chain. „Automobilový průmysl se transformuje neuvěřitelně rychle. Vztahy s naší dodavatelskou základnou jsou pro nás nesmírně důležité, ať už jde o dodávky pro současná vozidla, špičkové modely nebo pro mobilitu zítřka.“

Společnost Tenneco získala na slavnostním ceremoniálu dvě ocenění Dodavatel roku – jeden pro tým Clean Air a druhý pro Global Elastomer. Pro tým Global Elastomer to bylo již druhé ocenění za poslední tři roky, když cenu získal také v roce 2016.

„Jsme nesmírně poctěni, že jsme získali pro naše týmy Clean Air a Elastomers toto významné ocenění od společnosti General Motors,“ řekl Brian Kesseler, výkonný ředitel společnosti Tenneco. „Toto ocenění demonstruje odhodlání společnosti Tenneco o co nejlepší partnerství s našimi zákazníky, touhu poskytovat produkty a řešení světové úrovně.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!