KYB bude vystavovat na Automechanice ve Frankfurtu

9. července 2018, 9:05

Společnost KYB Europe Aftermarket představí své produkty a podpůrná řešení pro mechaniky na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem, který se bude konat od 11. do 15. září. Známého výrobce dílů odpružení můžete navštívit na stánku E31 v hale 4.

Stánek KYB na Automechanice

Během Automechaniky představí KYB své rostoucí portfolio různých podpůrných nástrojů, které jsou zaměřené na pomoc automechanikům pracujících s výrobky KYB. Patří sem např. nová aplikace KYB Suspension Solutions, která má některé nové dodatky, jenž budou představeny právě na veletrhu.

Jordan Day, Marketingový Manager pro KYB Europe Aftermarket vysvětluje: “KYB pevně věří, že technické školení a podpora je klíčová pro úspěch jejích zákazníků. KYB pokračuje v rozvíjení nástrojů podpory automechaniků a veletrh Automechanika je vhodnou příležitostí pro jejich ukázku. Je zde také velká příležitost setkání se s lidmi s různých konců světa a probrat jejich potřeby a zjistit jejich zpětné vazby. Díky tomu jsme schopni neustále zlepšovat náš program Suspension Solutions.”

Program Suspension Solutions také obsahuje fotografie, které lze prohlížet ve 360 stupních, montážní videa, rady pro správnou montáž dostupné skrze QR kód na krabici výrobků a také online technickou podporu.

Změny klimatuZároveň chce společnost KYB omezit ekologický dopad, který tato velká automotive událost má. S činnostmi spojenými s veletrhem bude vyprodukováno velké množství CO2 (přesná hodnota byla spočítána odborníky). Aby to KYB vykompenzovalo, přispělo k ekologické charitě, na boj proti změnám klimatu. Je to součást globálního závazku společnosti KYB vůči sociální odpovědnosti podniků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!