Nové hardy spojky v kvalitě MEYLE HD

17. července 2018, 15:47

Firma MEYLE AG uvedla na trh 22 nových hardy spojek v kvalitě MEYLE HD, které vznikly v kooperaci s jedním z předních výrobců tlumící techniky pro automobily, firmou BOGE Elastmetall GmbH. Díky kooperaci těchto dvou výrobců je nyní na trhu k dispozici hardy spojka jako Smart Repair-Kit k okamžité montáži.

 

Hardy spojka MEYLE HD

Poškozená hardy spojka může znamenat vysoké bezpečnostní riziko a v nejhorším případě může dojít i k roztržení hardy spojky s dalekosáhlými následky jak pro vozidlo, tak pro řidiče. Díky kooperaci MEYLE a BOGE vznikla hardy spojka, která je díky svým technickým vlastnostem velmi spolehlivá a má podstatně delší životnost. Díky redukci špiček kroutícího momentu, tlumení a izolace hřídelové akustiky při reakcích na změny zatížení, je tento díl velmi výkonný.

I v oblasti použitých materiálů mají tyto hardy spojky podstatně lepší vlastnosti: nová technika vinutí a také zlepšené vlastnosti v tahu a tlaku zajišťují podstatné snížení vnitřního tření, které vede k podstatnému prodloužení životnosti. Zlepšená stabilita vláken zaručuje ve srovnání s běžnými materiály vyšší mez pevnosti. A také díky celoplošnému provrstvení vláken vykazuje hardy spojka vyšší pevnost. Optimalizovaná pryžová směs, použitá v MEYLE HD hardy spojkách, umožňuje teplotní zatížení až do teploty 1300 C.

Celkově nabízí MEYLE 22 referencí MEYLE HD hardy spojek a těmito referencemi pokrývá více jak 19 milionů vozidel v Evropě. Optimalizované materiálové složení, jako speciální směs pryže a zlepšená stabilita vláken uvnitř hardy spojky, zajišťují přenos většího výkonu a delší životnost těchto dílů, což MEYLE ocenilo čtyřletou zárukou.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!