Tenneco vydává nový katalog tlumičů Monroe®

17. července 2018, 16:38

Společnost Tenneco vydala nový katalog tlumičů Monroe® pro osobní a lehká užitková vozidla. Obsahuje více než 800 nových položek, které pokrývají dalších 25 milionů vozidel. Společně s novými položkami nyní Monroe® nabízí vice než 3.400 referencí.

Nový katalog tlumičů Monroe® Mezi náhradními díly dodanými do nového katalogu je celá řada prémiových tlumičů a vzpěr Monroe® OESpectrum®. Díky patentované technologii Monroe R-TECH2® Rebound Valving Technology ™ jsou tlumiče OESpectrum sestrojeny tak, aby poskytovaly motoristům téměř okamžitou zpětnou vazbu a nabízely lepší flexibilitu, rychlejší reakci, lepší kontakt s vozovkou a další výhody. Nový katalog také obsahuje dalších 60 ochranných a 33 montážních sad Monroe®.

Nový Monroe® katalog také obsahuje informační část, která vysvětluje problematiku tlumičů a vzpěr, a proč by měly být opotřebené díly vyměněny. Katalog je dostupný v elektronické verzi – jednak jako PDF a jako interaktivní eCatalogue na www.monroecatalogue.eu. Je dostupný v 10 jazycích, včetně angličtiny, holandštiny, Monroe 360francouzštiny, němčiny, italštiny, polštiny, portugalštiny, ruštiny, španělštiny a turečtiny. Interaktivní verze katalogu obsahuje obrázky zobrazené v 360° pro rychlou a přesnou identifikaci dílů. Katalog ve formátu PDF je možné stáhnout ve vysokém rozlišení.

www stránky monroe catalogues

Společnost Tenneco kromě produktových katalogů podporuje distributory náhradních dílů a autoservisy také rozsáhlými školeními a servisními informacemi, které jsou k dispozici prostřednictvím telefonické platformy Techline a online platformy TADIS (Technicians Advanced Digital Information System). Zároveň nabízí také celou řadu dalších užitečných informací dostupných na www.training.tenneco.com.

Technická podpora Monroe Techline a TADIS

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!