Přelomové produkty DENSO na veletrhu Automechanika 2018

25. července 2018, 15:43

Na letošním veletrhu Automechanika ve Frankfurtu představí firma DENSO své inovativní produkty a jako první na světě přelomovou technologii – to vše na nejrozsáhlejším stánku v historii. Zvláštním hostem firmy DENSO bude Mike Conway.

Stánek DENSO na veletrhu Automechanika 2018

Během veletrhu bude mít premiéru nový, komplexní a uživatelsky přívětivý nástroj pro diagnostiku vozidel – e-Videns. Jedná se o zařízení vybavené jedinečným softwarem, který umožňuje uživateli – ve čtyřech jednoduchých krocích – zvýšit efektivitu dílny a jednoznačnost podniknutých opatření. e-Videns mimo jiné umožňuje kontrolovat technický stav vozidla (jedná se o první technologii tohoto druhu na světě). Specialisté společnosti DENSO budou tento inovativní produkt prezentovat na stánku D15 v hale 3.0 (nikoliv v hale 4.0 jako na předchozích veletrzích) po celou dobu výstavy.

V sobotu 15. září bude speciálním hostem firmy DENSO Mike Conway, hvězda týmu TOYOTA GAZOO, který nedávno oslavil vítězství v 24 hodinovém závodě Le Mans, během třetího kola Mistrovství světa FIA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!