Federal-Mogul představí na Automechanice nový program zákaznické podpory a rozšíření značky Champion®

2. srpna 2018, 8:44

Společnost Federal-Mogul Motorparts bude od 11. do 15. září vystavovat na výstavě Automechanika Frankfurt 2018. Bude na ní prezentovat nové zajímavé výrobky a inovativní projekty svých uznávaných, vysoce kvalitních značek pro aftermarket.

Federal-Mogul Motorparts na veletrhu Automechanika Frankfurt 2018

Expozice Federal-Mogul Motorparts bude umístěna v hale 3.0, stánek D51 a nabídne exponáty z oblasti:

  • Garage Gurus: Nový ucelený program Federal-Mogul Motorparts na podporu zákazníků a jeho čtyři pilíře: on-site, online, on-call a na on-the-go.
  • Champion®: Nové rozšíření sortimentu, které zahrnuje baterie a brzdové a osvětlovací komponenty.
  • MOOG®: Nový program na odlišení dílů řízení a zavěšení kol značky od konkurenčních výrobků, který přinese technická zlepšení, rozšíří možnosti výroby a zavede hybridní základní technologie. To vše doplní a podtrhne nové balení výrobků.
  • Ferodo®: Výkonnost výrobků značky, kterou dokládá míra jejich uplatnění v prvovýrobě. Pro některé oblíbené modely nabídla vůbec první výrobky na trhu.
  • Jurid®: Expertní technické znalosti značky, které dokládají její směrové brzdové destičky; nové balení poukazuje na pozornost, kterou značka přikládá detailům.
  • Motory & těsnění: Prezentace nejnovějších technologií v oblasti aftermarketu a rozšířené řady Payen® Pro-fit range.
  • Beru®: Zavádění nových iridiových zapalovacích svíček na trh doprovodí užitečné nástroje a senzory a také nová webová stránka, reagující na podněty.

Stejně jako při předchozích ročnících výstavy nabídne stánek Federal-Mogul Motorparts interaktivní exponáty a demonstrace. Členové vyššího managementu Federal-Mogul Motorparts na něm budou také k dispozici pro rozhovory.

„Automechanika Frankfurt je pro automobilový aftermaket v Evropě jednou z nejvýznamnějších událostí a pro nás představuje skvělou příležitost pro prezentaci výsledků naší tvrdé práce a neutuchajícího inovačního úsilí,” řekl Andrew Sexton, prezident pro aftermarket a regionální prezident Federal-Mogul Motorparts v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. „Pro naši společnost je to vzrušující doba. Kromě toho, že uvádíme na trh několik nových výrobků, zrovna také odhalujeme naši novou platformu zákaznické podpory Garage Gurus.

Vše nasvědčuje tomu, že bude v oblasti aftermarketu představovat skutečně revoluční krok vpřed. Jsme přesvědčeni o tom, že investice do vzdělávání a výchova aftermarketových profesionálů zvýší úroveň v celém odvětví; těžit by z toho měl každý – od velkoobchodu přes majitele servisů, až po mechaniky a koncové uživatele. A navíc také zrovna vrcholí současný přerod značky Champion v poskytovatele ucelené nabídky servisních výrobků, a to díky mnoha dalším novým výrobkům a technologiím.”

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!