Společnost Federal-Mogul představila na veletrhu Automechanika 2018 řadu novinek

17. září 2018, 10:45

Společnost Federal-Mogul na veletrh Automechanika 2018 přivezla několik důležitých zpráv. Představila zde řadu svých známých značek, nové produkty a zajímavé technologie a také své další úspěchy v oblasti originálního vybavení. Na akci si připravila i spuštění nové platformy Garage Gurus a také významné inovace v oblasti řízení a zavěšení kol a dalších oblastech.

Champion®

Značka Champion se bude nadále rozšiřovat a ke konci roku 2018 uvede na trh novou řadu akumulátorů. Spolu s nedávno oznámenými produktovými řadami pro brzdy a světla bude moci nová řada akumulátorů dále posílit pozici značky Champion jako kompletní servisní značky. Značka Champion se zavázala poskytovat kvalitní díly za slušnou cenu, na níž se budou moci technici a servisy v celé oblasti EMEA spolehnout. Do konce roku značka Champion zahrne do své nabídky služeb produkty z následujících oblastí: brzdy, akumulátory, světla, filtry, stěrače a zapalování.

Ferodo®

Značka Ferodo je průkopníkem v segmentu brzd s brzdovými destičkami Eco-Friction® bez obsahu mědi a je také první na trhu, která je poskytla jako originální výbavu vozu Ford Fiesta. To pokračovalo s modely Ford Galaxy a Audi A4, které byly rovněž vybaveny destičkami Ferodo Eco-Friction z výroby. Technický pokrok v podobě směrových brzdových destiček je dalším příkladem schopnosti značky vyrábět špičkové produkty pro brzdové systémy.

Nové směrové destičky, které jsou vystaveny ve stánku společnosti, jsou přiblíženy v informativním videu vysvětlujícím jejich výkon a použití. Pověstná značka využívá možnost představit v průběhu veletrhu Automechanika řadu kompozitních kotoučů, které nabízejí lepší brzdný výkon a zároveň jsou lehčí než běžné kotouče. Pokračující úspěch značky Ferodo dokládají získané zakázky na dodávky originálních součástí. Značka je tak průkopníkem v technologickém pokroku a ve schopnostech rychle reagovat na požadavky trhu s neustále se rozvíjející produktovou řadou.

Jurid®

Značka oslavila své nedávno získané zakázky na originální součásti a netradiční nové balení pro aplikace lehkých užitkových a nákladních vozidel. Na stánku jsou k vidění nové brzdové destičky Jurid pro nový model Alfa Romeo, spolu s dalšími vzorky destiček. Představuje také nové lehké kompozitní kotouče, které nabízejí vyšší výkon a špičkovou odolnost.

BERU®*

Modelová řada zapalování nabízí nové zapalovací svíčky Iridium spolu s užitečnými nástroji a snímači. Všechny se těší podpoře aktualizovaných, rychlejších webových stránek. Zcela unikátní nabídka žhavicích svíček, která zahrnuje keramické a na tlak citlivé žhavicí svíčky (PSG), je rozšířena o řadu řídicích jednotek pro žhavicí svíčky. Nabídku doplňuje rozšířená modelová řada zapalovacích svíček společně s cívkami a jedinečným sortimentem montážních nástrojů.

Odbornost v oblasti motorů

Několik značek společnosti Federal-Mogul Motorparts představilo zajímavé nové produkty a nabídlo řešení v oblasti špičkových automobilových technologií.

Značka AE® představila sodíkem plněné duté ventily, které umožňují snížit teplotu hlavy ventilů až o 20 % ve spojení s úsporou hmotnosti přibližně 16 %. Toho je dosaženo pomocí ventilu, jehož vnitřní dutina je naplněna kapalným sodíkem, který pak během přímočarého pohybu ventilu účinně odvádí ztrátové teplo.

Značka Nüral® představila Ecotough® NG povlak pro zážehové motory snižující opotřebení. Povlak zvyšuje odolnost dílů v moderních zmenšených přeplňovaných motorech. Snižuje opotřebování pláště pístu až o 40 % a ztráty způsobené třením pístu o 15 %. Jedná se o nejnovější řadu inovací od značky Nüral, které jsou založeny na rozsáhlých zkušenostech značky s konstrukcí součástí pístu.

Značka Goetze® představila nové ventily, které jsou specifické pro oblast DACH (Německo, Rakousko, Švýcarsko). Značka Goetze® je jednou z nejdéle zavedených značek v automobilovém průmyslu a dodává technicky vyspělé součásti, které výrazně snižují spotřebu oleje a emise tím, že minimalizují tření a prodlužují životnost motorů.

Značka Payen® představila produkt Fibersheets, rozšíření řady Pro-Fit, která nabízí řešení pro nedostupná nebo neobvyklá těsnění. S více než 10 500 položkami pro plochá těsnění, olejová těsnění a hlavové šrouby přináší značka Payen zákazníkům řešení téměř pro všechny aplikace v lehkých užitkových i nákladních vozidlech.

„Veletrh Automechanika je skvělá platforma pro představení našich nejnovějších technologií a produktů,“ vysvětluje Andrew Sexton, prezident pro trh EMEA s náhradními díly a prezident společnosti Federal-Mogul Motorparts v oblasti EMEA. „Je to také příležitost hovořit o úspěších společnosti, jako je rostoucí obliba destiček Ferodo u nových vozidel. Toto odvětví závisí na inovacích a úspěších, je proto potřeba neustále vyvíjet nové technologie a předpovídat trendy. Vždy jsme se pyšnili naší nabídkou značek a schopností uvádět na trh produkty vysoké jakosti, kterým technici po celém světě mohou důvěřovat. S představením projektu Garage Gurus poskytujeme prvotřídní technickou podporu a školení pro zákazníky, techniky a koncové uživatele v oblasti EMEA.”

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!