Nové produkty Continental pro termický management

1. října 2018, 12:07

Společnost Continenal představila nové produkty pro termický management. Novým přírůstkem této produktové série je například čerpadlo na vodu s žebrovaným klínovým řemenem.

Sada vodního čerpadla Continental

Důvodem pro zavedení nového produktu je časová náročnost oprav podpůrných pohonů v moderních motorech s termickým managementem skutečně vysoká v důsledku jejich komplexní koncepce. Během výměny klínového řemenu dává proto smysl současně vyměňovat také vodní čerpadlo také v případě výměny rozvodového řemenu. Nová montážní sada vodního čerpadla s žebrovaným klínovým řemenem od výrobce Continental poskytuje mechanikům vždy vše nutné, co je k výměně zapotřebí. Vůbec poprvé se úspěšný koncept vodního čerpadla v podobě produktové sady „vše v jednom“ dodává také pro podpůrný pohon, čili s žebrovanými klínovými řemeny.

Součástí rozšířené produktové řady je nyní 23 nových vodních čerpadel. Jejich nasazení je určeno především s podpůrnými pohony moderních vozidel, kde pohon vodního čerpadla zajišťuje žebrovaný klínový řemen. Vodní čerpadla lze objednávat také jako samostatné řešení. Stejně jako všechny převodovkové produkty od Continental Power Transmission Group, určené pro aftermarket, se na ně vztahuje 5letá záruka.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!