Firma Tenneco přejmenovala řadu elektronických tlumičů Monroe

29. října 2018, 18:10

Společnost Tenneco oznámila, že přejmenovala a rozšířila svou prémiovou řadu elektronických tlumičů, která nyní nese název Monroe® Intelligent Suspension RideSense ™.

Prémiová řada elektronických tlumičů Monroe Intelligent Suspension RideSense

Prémiová řada se rozšířila o 18 nových pozic, které budou k dispozici od prvního čtvrtletí roku 2019. Tlumiče byly navrženy pro přímou výměnu Tlumiče Monroe® Intelligent Suspension RideSenseoriginálních tlumičů na vozidlech s elektronickým zavěšením. Řada RideSense nyní zahrnuje 50 položek, které pokrývají více než 15 milionů vozidel registrovaných v regionu EMEA.

Část portfolia Monroe Intelligent Suspension obsahuje řešení určená pro trh s originálními díly. Aftermarketové tlumiče Monroe Intelligent Suspension RideSense jsou plně kompatibilní s originálními elektronickými systémy zavěšení od firmy Tenneco, které se nacházejí v populárních osobních, lehkých užitkových a SUV vozech. Každá jednotka je navržena tak, aby nepřetržitě přizpůsobovala své tlakové a zpětné síly změnám jízdních podmínek, aby byla zajištěna optimální přesnost ovládání, řízení a NVH redukce.

“Globální OEM výrobci stále častěji integrují do svých vozidel technologii elektronického tlumení, aby zajistily vynikající zážitek z jízdy, a tím pádem se zvyšuje poptávka po kompatibilních produktech na aftermarketu, „uvedl Maurits Binnendijk, viceprezident a generální ředitel společnosti Europe Aftermarket, Tenneco.

„Firma Tenneco neustále rozšiřuje nabídku pokročilých řešení systémů zavěšení, aby využila tuto možnost růstu. Naše náhradní elektronické tlumiče RideSense ™ využívají pokročilou technologii ventilů a další špičkové technologie, aby i nadále zajistily normální provoz a správnou výšku jízdy, jakmile původní tlumiče příliš zhorší své vlastnosti.”dodal Maurits Binnendijk.

Každý tlumič Monroe Intelligent Suspension RideSense je připojený k elektronické řídicí jednotce (ECU), která zaznamenává informace ze snímačů, jako jsou akcelerace, pohyb vozu a úhel zatočení. Na základě těchto shromážděných dat reaguje na měnící se jízdní situaci za pouhých 10 milisekund. Tlumiče poskytují optimální komfort a ovládání vozidla, zlepšují kontakt mezi vozidlem a vozovkou, snižují oscilaci při vyhýbání se překážkám, zlepšují kontrolu během změny jízdních pruhů a poskytují řadu dalších výhod vozidlům vybavených elektronickými systémy odpružení.

Obal tlumiče Monroe® Intelligent Suspension RideSense

Tlumiče Monroe Intelligent Suspension RideSense jsou navrženy tak, aby vyhovovaly specifickému jízdnímu a manévrovacímu profilu každého vozu. Dodávají se s pětiletou zárukou na kvalitu a funkci výrobku. Navíc je každý tlumič dodáván ve vysoce kvalitním, prémiovém balení s aktualizovaným designem navrženým tak, aby zapůsobil na zákazníky a odolalo případným poškozením spojených s přepravou a manipulací.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!