Nové webové stránky firmy Dayco, které spojují svět

8. listopadu 2018, 8:40

Společnost Dayco, která je předním dodavatelem součástek pro automobilový průmysl a aftermarket, kompletně přepracovala své firemní webové stránky, odrážející její pozici předního světového výrobce originálních zařízení (OE) a náhradních dílů.

Nové webové stránky firmy Dayco

Digitální kontakt je pro dnešní dobu důležitým prostředkem celosvětové komunikace, což platí i pro společnost Dayco a jejich zákazníky. Nové webové stránky tento kontakt umožňují a předávají informace v pravý čas těm správným lidem. Skrze efektivní grafické zpracování také firma Dayco ukazuje svou světovou a kulturní tvář, a to především díky kvalitním snímkům a jednotnému stylu.

Spolu se schopností prezentovat firmu Dayco jako světovou značku musí stránky také poskytovat stávajícím i budoucím zákazníkům společnosti Dayco komfortnější rozhraní. Stránky jsou proto navrženy tak, aby podporovaly nejnovější technologie a různé platformy, od mobilních telefonů, přes tablety až po stolní počítače.

Co se týče samotného obsahu stránek, vyzdvihují rostoucí produktové portfolio firmy Dayco a spoustu technických inovací.

Nové webové stránky firmy Dayco

Firemní webové stránky společnosti Dayco www.dayco.com – zdůrazňují technologické, konstrukční a výrobní kompetence společnosti a její celosvětové působení, které je nyní rozšířeno na více než 40 poboček ve 21 zemích.

Stránka věnovaná aftermarketu – www.daycoaftermarket.com – se zaměřuje na poskytování technických informací a podporu mnoho klientů společnosti Dayco, kteří pracují s jejich komponenty ve stejné kvalitě jako OE. Tato podpora je poskytována skrze videa a technické bulletiny, navíc disponuje katalogem náhradních dílů. Další výhodou jsou také rozšířené možnosti vyhledávání.

Za účelem celosvětového dosahu jsou webové stránky dostupné v jazycích každé země, ve které má firma Dayco výrobní závody. Firemní stránky spojené s OE výrobou jsou v osmi jazycích, aftermarketové stránky pak ve čtrnácti jazycích. Tím dokazují, obchod s aftermarketovými náhradními díly je pro ně neméně důležitý.

O firmě Dayco

Společnost Dayco je světovou vedoucí firmou ve výzkumu, vývoji, výrobě a distribuci základních motorových výrobků, pohonných systémů a služeb pro automobily, nákladní automobily, stavebnictví, zemědělství a průmysl.

Firma se podílí na přejíždění lidí z místa na místo, na přepravě zboží, sklízených potravin a stavění infrastruktury. Uznává dlouhodobé hodnoty – dodržování slibů, termínů a oddanost svým cílům bez ohledu na překážky. Již více než 100 let firma Dayco překonává výzvy, čímž se na každém kroku stává silnějším a chytřejším.

Společnost Dayco má více než 40 poboček ve 21 zemích a více než 4.500 spolupracovníků. Další informace o firmě Dayco naleznete na webové stránce společnosti www.dayco.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!