Firma Bosch oslavila 25 let fungování v Jihlavě

19. listopadu 2018, 11:56

Společnost Bosch Diesel s.r.o. oslavila své 25 leté fungování v Jihlavě. Dlouhodobé fungování na Vysočině přišlo zhodnotit a oslavit několik různých osobností.

Firma Bosch oslavila 25 let fungování v Jihlavě
Obrázek: Bosch

V přítomnosti poslance Parlamentu České republiky a hejtmana Kraje Vysočina Jiřího Běhounka oslavil dne 6. listopadu 2018 jihlavský závod firmy Bosch společně se zhruba 70 pozvanými hosty 25. výročí svého založení. Ředitelé jihlavské firmy Bosch, Ralph Klaus Carle a Stefan Hamelmann přivítali na akci řadu významných hostů. Za Bosch Group se účastnili Milan Šlachta reprezentující Bosch v České republice, Hermann Butz a Václav Pixa, technický ředitel závodu Bosch v Českých Budějovicích. Na setkání nechyběli ani zástupci všech odborových organizací jihlavského závodu.

Slavnostní setkání partnerů firmy provázel kulturní program, který se skládal z 3D holografické show zobrazující průřez důležitými etapami závodu v Jihlavě. Program pro hosty zpestřila svým vystoupením česká zpěvačka a muzikálová hvězda Dasha, jakož i imageový film o výrobním závodě firmy Bosch v Jihlavě.

„25 let firmy Bosch v Jihlavě je příkladem úspěchu bezprostředně spojeného s moderní automobilovou technikou. Po skromném začátku se sedmi zaměstnanci v roce 1993 se firma Bosch Diesel s.r.o. rozrostla do jednoho z celosvětově největších výrobních závodů Bosch Group na výrobu vysokotlakých čerpadel pro dieselové motory, tlakových zásobníků a regulačních ventilů tlaku systému Common Rail. Firma v současnosti zaměstnává více než 5 100 pracovníků. Tento úspěch byl umožněn jen díky přispění všech našich zaměstnanců, dodavatelů a partnerů firmy. Za to jim všem na tomto místě patří náš veliký dík,“ řekl v úvodní řeči obchodní ředitel jihlavského závodu Ralph Klaus Carle.

ZDROJ: Tisková zpráva Robert Bosch odbytová

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!