Nová mobilní aplikace od Liqui Moly

4. února 2019, 13:21

Německá společnost Liqui Moly, specialista na oleje a aditiva, kompletně přepracovala svou aplikaci. Ta dokáže říct, který motorový olej je ten správný pro konkrétní vozidlo. Aplikace je k dispozici zdarma pro operační systémy iOS a Android.

Jádrem nové aplikace je průvodce výběrem olejů. Po zadání značky, modelu a motoru průvodce ukáže, který olej je ten správný. Nesprávný olej totiž může zapříčinit vážné poškození motoru. Aplikace zároveň ihned podá informaci, jaké další provozní kapaliny vozidlo potřebuje, například převodový olej, olej pro posilovač řízení či brzdovou kapalinu a nemrznoucí směs.

Počet specifikací oleje je v současné době tak rozsáhlý, že přehled už mají jen odborníci.

„Proto je aplikace praktickým pomocníkem pro každého řidiče, který bezradně stojí před dlouhým regálem plným různých olejů nebo který v e-shopu roluje už bolavými prsty po obrazovce,“ říká Harry Hartkorn, vedoucí aplikační technologie v Liqui Moly„Pomáhá i profesionálům při nejasnostech, jak co se týče použití, tak při prodeji řidičům.“

Aplikace také ukáže, kde všude jsou produkty Liqui Moly k dostání, podá základní informace o olejích a aditivech a také o novinkách v Liqui Moly.

Zdarma je k dispozici v němčině, angličtině, francouzštině, španělštině, nizozemštině, norštině, finštině, švédštině, portugalštině, ruštině a italštině v obchodech Apple App Store a na Google Play.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Gsx1200, 7. února 2019, 3:58 0 0

Aplikace nefumguje

Odpověď