Elektronické servořízení KYB slaví vítězství

13. března 2019, 9:25

Závodní okruhový speciál týmu Konica Minolta DPi Cadillac, který používá KYB Sport Electronic Power Steering (S-EPS)- KYB sportovní elektronické servořízení, vyhrál závod Rolex 24 v Daytoně.

Závodní okruhový speciál týmu Konica Minolta DPi Cadillac

Pro Wayne Taylor Racing tým to bylo již druhé vítězství v posledních třech letech, když poprvé vyhrál v roce 2017. Piloti týmu byli Jordan Taylor, Renger van der Zande, Kamui Kobayashi a Fernando Alonso. Alonso vyhrál v roce 2018 také závod 24hod v LeMans a nyní se stal třetím pilotem F1, který vyhrál vytrvalostní závod v Daytoně. Jeho další výzva je Indy 500 v květnu, aby se mohl stát vůbec prvním jezdcem v historii, který zvítězil v těchto závodech, a zajistil si tak “Triple Crown”.

KYB Corporation má vlastní speciální tým inženýrů pro motorsport mající zkušenosti s vývojem a výrobou speciálních komponent, které jsou používány závodními týmy v motorsportu po celém světě. Například elektronické servořízení KYB Electronic Power Steering (EPS) je hojně zastoupeno ve vytrvalostní závodě 24hod v LeMans.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!