Dayco: Nový ředitel aftermarketu pro oblast EMEA

12. dubna 2019, 9:41

Společnost Dayco oznámila jmenování Ruggera Semoly do funkce ředitele EMEA. V této roli bude Semola odpovídat za vedení všech aftermarketových záležitostí v regionu EMEA.

Ruggero SemolaMezi tyto povinnosti patří strategické plánování dohledu nad zaváděním nových produktů, stejně jako výkonnost prodeje, aby bylo zajištěno, že společnost Dayco dosáhne svých cílů růstu a zároveň poskytne zákazníkům vysokou kvalitu.

 „Jsem potěšen svou novou rolí v Dayco a těším se na vytváření nových hodnot v již existujícím talentovaném týmu Dayco a na podporu našeho růstu trhu s náhradními díly pro EMEA,“ řekl Ruggero Semola, ředitel aftermarketu EMEA.

Ruggero přináší do společnosti více než 30 let zkušeností v automobilovém trhu s náhradními díly, které získal ve společnostech Bosch, Continental, Valeo a nedávno v nadnárodní společnosti Groupauto, specializované na distribuci náhradních dílů IAM.

„Jsem rád, že se Ruggero připojil k týmu EMEA pro aftermarket. Jeho různorodé zázemí a zkušenosti budou hrát klíčovou roli v naší strategii následného trhu,“ řekl Bruno Vallillo, prezident Global Aftermarket.

Ruggero získal bakalářský titul v oboru obchodních věd se specializací na marketing na univerzitě v Bocconi v Miláně.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!