Delphi Technologies přidává více než 900 nových použití pro rozšířený sortiment klimatizací

15. dubna 2019, 11:47

Díky zúročení zkušeností z prvovýroby přinášejí nové díly v oblasti klimatizace v sortimentu Delphi Technologies nejnovější technologie pro vysoce kvalitní a odolné náhradní díly. Komplexní nabídka této společnosti v oblasti klimatizací poskytuje distributorům a autoservisům příležitost těžit z rychle rostoucího trhu. 

Delphi Technologies rozšířila sortiment klimatizací

Více vozidel na silnicích a spotřebitelská poptávka po větším pohodlí a kvalitě ovzduší v interiéru vedou k dalšímu růstu na trhu klimatizací. Delphi Technologies jako expert na klimatizace s bohatými znalostmi z prvovýroby chce pomoci využít tuto zvětšující se příležitost i pro aftermarket, a proto přináší více než 50 nových dílů vhodných pro více než 900 použití.

Zapojením nejnovější klimatizační technologie společně se školením na úrovni prvovýroby, schopnostmi diagnostiky a technickými informacemi, přináší tento rozšířený program profesionálům v rámci aftermarketu vysoce kvalitní vstupní bránu na rostoucí a ziskový trh servisních služeb s konkurenceschopnými cenami.

Tento rozšířený sortiment zahrnující kompresory, kondenzátory, expanzní ventily a kabinové filtry pro oblíbené využití např. v Audi Q2, Seat Ateca a Peugeot 308 doplňuje nabídku společnosti v podobě 1.370 čísel dílů, které pokrývají téměř 25.000 použití (značka / model / velikost motoru).

Delphi Technologies nabízí komplexní škálu klíčových systémových komponentů včetně kompresorů, kondenzátorů, kabinových filtrů, expanzních ventilů, tlakových spínačů, vysoušečů kapaliny a kompresorových olejů. Díky výrobě plnící náročné OE standardy využívá nejnovější klimatizační technologie pro snížení spotřeby paliva, emisí a zkrácenou dobu k dosažení pohodlí.

Nový klimatizační program Delphi Technologies díky svým diagnostickým řešením DS, školením včetně F-Gas certifikace a technickým informacím poskytuje díly, nástroje a know-how, které autoservisy potřebují, aby mohly nabídnout vysoce kvalitní a ziskové klimatizační služby, které podpoří dlouhodobější věrnost zákazníků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!