LOCTITE: Hybridní lepidla, která kombinují pevnost a rychlost pro nepřekonatelné lepení

20. května 2019, 16:54

Společnost Henkel uvedla na trh univerzální konstrukční lepidla LOCTITE HY 4060 a LOCTITE HY 4070, inovativní lepidla s patentovanou hybridní technologií, která kombinuje nejdůležitější vlastnosti konstrukčních, vteřinových a epoxidových lepidel – vysokou pevnost spoje, rychlost a odolnost.

Tato efektivní kombinace poskytuje vylepšený výkon na celé škále podkladů a všestrannost pro řešení širokého spektra aplikací v oblasti údržby a oprav.

LOCTITE hybridní lepidla

Univerzální konstrukční lepidla LOCTITE HY 4060 a LOCTITE HY 4070 tím, že nabízejí vynikající vlastnosti a všestranné použití, výrazně přesahují schopnosti tradičních lepidel. Tato inovativní hybridní lepidla poskytují řešení pro manažery ve výrobě, vedoucí údržby i techniky, kteří hledají produkty pro rychlé a odolné všeobecné opravy s použitím na celé řadě podkladů a ve všech provozních podmínkách.

Odvětví údržby je pod neustálým tlakem na optimalizaci efektivity, snižování nákladů a hledání nových řešení, díky kterým probíhá výroba hladce a bezpečně. Univerzální konstrukční lepidla LOCTITE HY 4060 a LOCTITE HY 4070 jsou navržena tak, aby překonala konvenční přístupy a pomohla zvládnout ty nejnáročnější opravy.

LOCTITE hybridní lepidla

Lepidlo LOCTITE HY 4070 pro opravy nabízí velmi krátkou dobu fixace, vysokou pevnost a vynikající schopnost vyplnění spár spolu s dobrou teplotní a chemickou odolností i odolností vůči vlhkosti. Lepidlo bylo navrženo pro celou škálu podkladů, včetně kovů, většiny plastů a pryží. LOCTITE HY 4070 nesmí chybět ve vybavení žádného údržbáře.

Tento produkt je dostupný v 11 g balení pro okamžité použití.

Lepidlo LOCTITE HY 4060 GY pro opravy je pětiminutové univerzální lepidlo pro všeobecné použití, které je obrobitelné a lze jej použít na celou řadu podkladů, včetně plastů. Poskytuje dlouhotrvající vysokou pevnost a odolnost spoje, rychlou fixaci, vynikající vytvrzení i při nízké teplotě a zvýšenou bezpečnost.

Tento produkt je dostupný ve dvojkartuši 25 g pro okamžité k použití.

Informace o produktech a jejich výhodách naleznete ke stažení v letáku a brožuře.

Více informací o univerzálních konstrukčních lepidlech LOCTITE naleznete na  www.loctite.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Martin, 21. května 2019, 16:10 0 0

Ano, je perfektní lepidlo. Minulý týden jsem kupoval na Prumexu 4060 - https://www.prumex.cz/loctite-hy-4060-25-g-odolne-5minutove-lepidlo-pro-opravy/ a můzu jen doporučit

Odpověď