Nové katalogy Light Vehicles od UFI a Sofima 2019/2020

30. května 2019, 11:12

>UFI Filters, světový lídr v oblasti filtrace a tepelného managementu, prezentoval na Autopromotec v Bologni nové katalogy Light Vehicles 2019/2020 pro obě své značky, UFI a Sofima.

Nové katalogy Light Vehicles od UFI a Sofima 2019/2020

Nové vydání katalogů má logické uspořádání a jasnou grafiku vedoucí ke snadnému pochopení a rychlé orientaci. Kromě tradičních vyhledávacích sekcí je k dispozici také praktická sekce „velikosti“ pro každý typ výrobku, která podrobně popisuje míry jednotlivých položek v katalogu spolu s řadou obrázků.

Katalogy obsahují kompletní výběr vzduchových, palivových, olejových i kabinových filtrů pro aftermarket – spolu s výměníky tepla, které byly nedávno přidány do sortimentu. Toto vydání obsahuje téměř 200 nových kódů, včetně 66 kabinových filtrů, 23 olejových filtrů, 33 palivových filtrů, 71 vzduchových filtrů a čtyř chladičů. Mezi novinkami se nachází 29 produktů, které dodává UFI Filters přímo do prvovýroby.

V katalogu Light Vehicles mohou uživatelé najít nová vozidla, pro která je UFI Filters dodavatelem originálního vybavení: Nissan Juke, XTrail a Koleos; Hyundai Tucson a i30; Kia Ceed; Opel Insignia a Mokka; Alfa Romeo Giulia a Stelvio; Fiat Tipo; Iveco Daily a Jeep Renegade.

Celkově katalogy obsahují 1.877 kódů pro více než 31.000 vozidel, z nichž více než 50 % bylo vyrobeno v posledních pěti letech. Produkty UFI a Sofima dnes pokrývají téměř 96 % evropského vozového parku.

Diego Buffoni, UFI Group Aftermarket Marketing and Europe Sales Director potvrzuje: „Toto nové vydání našich katalogů dokládá závazek skupiny UFI Group nabízet trhu ucelenější a neustále aktualizovaný sortiment výrobků. Probíhající aktualizace jsou dostupné na našich nových webových stránkách, které byly nedávno aktualizovány a obohaceny o novou sekci obrázků produktů nejvyšší kvality.“

Katalogy jsou dostupné v tištěné i online verzi.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!