Tažná zařízení Steinhof s elektroinstalací Erich Jeager k dostání na českém a slovenském trhu

28. října 2019, 11:51

Steinhof, světový výrobce tažných zařízení, zavádí svou nabídku do největších motoristických velkoobchodů v Česku a na Slovensku. Tažná zařízení Steinhof, vybavená elektroinstalací Erich Jeager, budou dostupná mj. v sítích Inter Cars a Hart. Tato spolupráce je součástí globální expanze značky Steinhof ve střední a východní Evropě.

Tažné zařízení Steinhof

K dispozici pro velkoobchodní a maloobchodní prodej budou tažná zařízení Steinhof s elektroinstalací Erich Jeager jak v 7-, tak v 13-pinovém provedení. Nabídka zahrnuje univerzální elektroinstalaci, univerzální elektroinstalaci s elektronickým modulem a značkové elektroinstalace pro konkrétní vozidla. Dle slov polského výrobce se největšímu zájmu těší tažná zařízení se značkovou elektroinstalací, které jsou nejbezpečnější pro elektrickou instalaci automobilu. V závislosti na značce a modelu vozidla mají specifické funkce. Mimo jiné spolupracují s bezpečnostními systémy T-ESP a osvětlením automobilu.

Tažné zařízení Steinhof s elektroinstalací Erich Jeager

Výběr elektroinstalace Erich Jeager není náhodný – právě v České republice najdete největší výrobní závody tohoto německého výrobce. Vznikají v nich adaptéry, svazky, kabely a zástrčky. Společnost se může pochlubit získáním certifikace SGS pro všechny produkční lokality, o kterou se ucházela, aby dostála nejvyšším kvalitativním normám.

„Česká a Slovenská republika je pro nás blízký trh, na kterém již nějakou dobu působíme v menším měřítku. Prodej výrobků Steinhof ve velkoobchodních sítích Inter Cars a Hart je dalším krokem k celosvětovému růstu naší značky. Velkoobchodní prodejny budou mít soupravy tažných zařízení skladem a v případě potřeby je lze bleskově objednat. Těší nás, že můžeme společně s výrobcem elektroinstalace Erich Jeager našim zákazníkům  nabídnout ověřená řešení, která zcela odpovídají jejich potřebám,“ říká Monika Majchrowicz, manažerka vývoje ve společnosti Steinhof.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!