Nissens Automotive uvádí na trh ventily EGR

9. prosince 2019, 12:08

Dánský výrobce náhradních dílů Nissens uvedl na trh s náhradními díly svůj nejnovější přírůstek do skupiny produktů. Ventily EGR jsou součástí kategorie „Účinnost a emise“ společnosti Nissens, jež byla uvedena na trh na Automechanice a zahrnuje také mezichladiče turba a turbodmychadla.

Nissens Automotive uvádí na trh ventily EGR

Dnes jsou ventily EGR montovány téměř do každého nového vozu a spolu s turbodmychadly se tato nová kategorie produktů rychle rozrůstá. Produkt je technickou součástkou vyžadující hluboké znalosti a porozumění věci, které odpovídají přístupu společnosti Nissens k produktům. Z tohoto důvodu společnost Nissens Automotive intenzivně pracovala na přípravě uvedení ventilu EGR, což zároveň znamená začátek agresivního produktového přístupu ze strany společnosti Nissens.

Klavs T. Pedersen, Senior Vice President společnosti Nissens Automotive, vysvětluje: „Pro společnost Nissens je důležité, aby byla svým zákazníkům strategickým a cenným partnerem a naslouchala jejich potřebám. Díky našim zkušenostem s uváděním vyspělých produktů na trh se na nás mnozí obracejí ohledně ventilů EGR a turbodmychadel, přičemž trh produktů v kategorii „Účinnost a emise“ v následujících letech ještě dále poroste. Existuje potřeba vysoce kvalitních produktů a konceptů, odpovídajících originálním dílům, a jako zkušený dodavatel náhradních dílů můžeme nabídnout kvalitní řešení a nyní také ventily EGR v pravé kvalitě Nissens,“ říká a pokračuje:

Klavs T. Pedersen„V posledních několika letech naši inženýři v Dánsku a v našem technologickém centru v Německu na produktu intenzivně pracovali, aby zajistili, že vše bude připraveno k uvedení ventilů na trh. Naše rozsáhlé procesy testování a kvality jsou klíčové a naším přáním je přicházet pouze s produkty, které splňují nejvyšší úroveň kvality. Současně musí být vše, co se týká produktu, na svém místě; produktové a katalogové údaje, marketingové a školicí materiály musí být připraveny pro prodejní tým a naše zákazníky, aby mohli s produktem začít pracovat.“

Důkladná příprava

Program společnosti Nissens zaměřený na ventily EGR probíhá již dlouho a od doby, kdy byla nová skupina produktů představena na Automechanice 2018, se společnost intenzivně soustředila na přípravu na vlastní uvedení na trh letos na podzim.

„Stejně jako u všech uvedení našich produktů na trh máme za cíl nedělat u našich ventilů EGR v žádném ohledu kompromisy. Od začátku jsme si byli velmi dobře vědomi toho, co vše obnáší dosažení vysoké úrovně kvality pro vývoj ventilů EGR v našich továrnách. Od zveřejnění nadcházejícího uvedení ventilů EGR na trh jsme se proto intenzivně zaměřili na dosažení úrovně kvality, kterou jsme požadovali, např. prostřednictvím komplexních testů produktů. Prostřednictvím testovacího procesu jsme získali cenné poznatky o produktu a důkazy, že můžeme trhu nabídnout něco jedinečného,“ říká a uzavírá:

„Byl to pro nás nový typ projektu, ale díky rozsáhlé síti prodejců, shromáždění cenných tržních informací a našim inženýrům, kteří zajistili, abychom mohli na trh s náhradními díly uvést vysoce kvalitní produkt, jsme připraveni představit naše ventily EGR.“

Fakta o produktu

Program společnosti Nissens týkající se uvedení ventilů EGR zahrnuje více než 30 typových dílů. Program bude v roce 2020 rozšířen na 70 modelů. Celková kvalita produktu, včetně povrchové úpravy, materiálu a testování, byla vyvinuta tak, aby odpovídala standardu vysoké kvality, který je u společnosti Nissens typický. Ventily EGR jsou součástí konceptu „First Fit“ společnosti Nissens, což znamená, že vždy bezproblémově pasují na dané rozvržení motoru a příslušná připojení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!