SKF: OE není pouze marketingový tah

16. prosince 2019, 20:09

Společnost SKF již několik desetiletích spolupracuje s výrobci automobilů po celém světě a tato skutečnost se promítá i do dílů, které se objevují na pultech a e-shopech našich prodejců. Inovace a technologie, z nichž má prospěch nezávislý trh s náhradními díly, je strategií SKF, opírající se o partnerství s předními světovými výrobci automobilů.

SKF náhradní díly

Výrobky (OE) jsou navrženy speciálně pro určitého zákazníka a pro konkrétní aplikaci. Přímé zapojení, inovativní know-how a zkušenosti získané při spolupráci s výrobci OE jsou přenášeny v rámci celé firmy a zajišťují, aby SKF byla schopna poskytovat vysoce kvalitní komponenty i pro aftermarket.

Volvo Car Corporation

Ložiskové jednotky a náboje kol pro příští generaci vozidel. Optimalizace s nižší hmotností a odolným těsněním pro vysoký výkon s menším třením tak, aby se snížila hmotnost vozidla, aniž by to mělo negativní dopad na výkon a komfort.

MAN

Koncové jednotky kol přizpůsobené pro nákladní vozidla se rychleji sestavují a poskytují nižší celkové náklady na údržbu díky prodlouženým intervalům. Přesné provedení pro přesný výkon.

Scania

Vysokotlaká těsnění dříku ventilu navržená tak, aby odolala extrémním úrovním tlaku generovaným moderními motory s menším a přeplňovaným motorem. Spolehlivost řešení a vysoká úroveň výkonu přispívají ke zvýšení účinnosti motoru kamionu.

Audi

Ložiskové jednotky a náboje kol navržené tak, aby vyhovovaly celé řadě vozidel, od kompaktních až po SUV, s použitím nové modulární Audi MLB, platforma Evo a optimalizovaná řešení pro efektivnější přenos sil.

Tesla Motors

Energeticky efektivní kuličková ložiska s​ hlubokou drážkou a hybridní (keramická) ložiska pro elektromotory a převodovku.

Volkswagen​

Vysoce výkonné, vysoce kvalitní ložiskové jednotky nábojů kol a odpružené ložiskové jednotky MacPherson.

FCA

Ložiskové jednotky náboje kol pro přední a zadní kola pro optimalizaci výkonu a kvality pro různé modely pod značkou FCA.

SKF náhradní díly

SKF navrhuje a vyrábí horní uložení pro většinu výrobců automobilů OE na světě. V nabídce SKF naleznete také nově od začátku roku 2019 více než 2.500 různých dílů řízení a zavěšení nápravy.

Díly prvotřídní kvality jsou určeny ke zlepšení ovladatelnosti vozidla a pro hladkou, stabilní a bezpečnou jízdu. Testovací zařízení SKF na celém světě zaručují, že všechny produkty SKF splňují vysoce kvalitní standardy materiálů a nadstandartní výkon.Technická podpora zahrnuje pokyny k montáži a technické bulletiny ke stažení z QR kódů na štítku krabice.

SKF náhradní díly

Uvedli jsme pouze některé příklady spolupráce s OE, která se neustále rozvíjí. SKF kontinuálně rozšiřuje nabídku i pro nejnovější modely u nichž Vás výměna teprve čeká. Spolupráce s OE pro nás není pouze marketingový tah, ale i doklad toho, že pro SKF existuje pouze jedna kvalita výrobků. 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!