Aktuální novinky od firmy AS-PL

4. března 2020, 11:48

Firma AS-PL obohatila svou nabídku o dvě novinky řady Standard line. Jedná se o startér a alternátor pro vozy Fiat, Jeep nebo Dodge. Do vybavení společnosti přibylo také nejmodernější testovací zařízení BSG-198 firmy D&V Electronics, které kromě alternátorů a startérů umí otestovat také hybridní zařízení startér-generátor (Belt Starter Generator).

alternátor AS-PL A6537S

První novinkou je alternátor s objednacím číslem A6537S. Produkt lze použít ve vybraných modelech vozů Chrysler 300C, Dodge Dart, Fiat 500X nebo Jeep Cherokee.

Druhá novinka je startér pod číslem S5336S. Produkt lze použít v modelech Dodge Durengo, Dodge Ram nebo Jeep Grand.

Firma AS-PL se také stala jednou z mála společností v Evropě, která vlastní zkušební zařízení BSG-198 od společnosti D&V Electronics – nejmodernější testovací zařízení pro jednotky BSG.

zkušební zařízení BSG-198

Zkušební stroj BSG-198 umí otestovat nejen standardní alternátory a startéry, ale i jednotky BSG (Belt Starter Generator), používané v hybridních vozidlech a vozech se systémem START/STOP. Kromě toho je zařízení vybaveno modulem zajišťujícím komunikaci CAN – ADAM, komunikačním modulem CAN – VEKTOR a navíc zdrojem napájení 48 V, který je zodpovědný za napájení při testování různých funkcí startéru. Testy na BSG-198 se provádějí rychleji a výsledky se ukládají do paměti pro snadnější konfiguraci zařízení během následných měření.

Polská společnost AS-PL Sp. z o.o. dodává alternátory, startéry, díly a komponenty pro osobní automobily, nákladní automobily, zemědělské stroje, lodě a motocykly. V nabídce má více než 17.000 položek ve třech produktových řadách: Economy, Standard a Premium.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!