Nové výrobky pro řízení tepla od Continentalu

31. března 2020, 13:46

Společnost Continental rozšířila svůj sortiment v oblasti řízení tepla. V novinkách najdete například aplikace pro vozy Volkswagen, BMW či Mercedes-Benz.

Nové výrobky pro řízení tepla od Continentalu

Řízení tepla se stává stále žhavějším tématem. Koneckonců například elektricky regulovatelná vodní čerpadla zvyšují účinnost motoru u hlavního i pomocného pohonu. Což znamená větší efektivitu, menší spotřebu paliva a tím i méně emisí.

Aby tyto výhody zůstaly zachovány i po výměně originálních komponent, Continental neustále rozšiřuje svůj sortiment pro tuto oblast. Novinkou v nabídce jsou například vodní čerpadla WP6098 (Volkswagen), WPS3025 (BMW) nebo WPS3027 (Mercedes-Benz). Další typy v současnosti připravují k uvedení na trh.

Tyto velmi složité a funkčně organizované komponenty jsou na volném trhu s náhradními díly prakticky jedinečné. Nabídka společnosti Continental přesně odpovídá specifikacím výrobce nebo je dokonce předčí. To pro prodejce a servisní dílny znamená plus z hlediska bezpečnosti. Řidiči pak mají užitek ze snížené spotřeby paliva. A to je dobré nejen pro peněženku, ale i pro životní prostředí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!