Mobilní aplikace Schaeffler REPXPERT pro snadné vyhledávání

8. června 2020, 15:54

Společnost Schaeffler představuje novou mobilní aplikaci REPXPERT! Novinka, dostupná kompletně v češtině, usnadní identifikaci správných dílů pro opravu a vyhledání důležitých technických informací pro rychlou montáž. Mechanici se můžou spolehnout také na bezplatný a neomezený přístup ke katalogu TecDoc. Součástí je i funkce skenování čárového kódu nebo montážní videa pro produkty Schaeffler. Vše je k dispozici pro zařízení Android i iOS.

Mobilní aplikace Schaeffler REPXPERT

REPXPERT je servisní značkou společnosti Schaeffler pro trh s díly a komplexními řešeními pro automobilový aftermarket. Součástí služby REPXPERT je online portál, který mechanici využívají pro hledání technických informací a katalogů pro rychlou a profesionální opravu osobních i nákladních vozů. Nová aplikace posouvá služby Schaeffler na novou úroveň a zpřístupňuje hlavní funkce webu kdekoli a kdykoli rovnou z mobilu. Umožní tak okamžitou identifikaci správného dílu a rovnou nabídne související technické informace.

„Pro úspěch autoservisu v současnosti nestačí jen kvalitní oprava vozů, stále důležitější je i rychlá a efektivní diagnostika a výběr správné sady nebo dílů pro následnou montáž,” říká technický trenér týmu Schaeffler REPXPERT Petr Palán. „Jakmile obdržíte objednaný díl, nová mobilní aplikace REPXPERT vám vyhledá a nabídne důležité technické specifikace nebo servisní informace“.

Přístup do katalogu TecDoc jedním kliknutím

Jakmile mechanik otevře aplikaci, zobrazí se základní nabídka s přehledným základním menu v designu REPXPERT. Každá klíčová funkce má vlastní ikonu a tlačítko, jako například Hledání vozidel. Díky tomu má uživatel neomezený přístup do katalogu náhradních dílů Schaeffler a také plný (a po registraci) bezplatný přístup ke katalogu TecDoc, který zahrnuje všechny výrobce na nezávislém trhu s náhradními díly pro automobily. Automechanik může snadno identifikovat správný díl, který potřebuje vyměnit například zadáním VIN-kódu nebo kódu motoru. K dispozici je také jednoduché vyhledávání podle značek a modelů vozidel nebo pokročilé filtrování podle značek Schaeffler nebo skupin produktů. K ničemu z toho už není potřeba počítač.

Konec přepisování: Aplikace REPXPERT zavádí skenování čárových kódů

Jakmile je správný díl vozidla identifikován, je čas na dvě další užitečné funkce mobilní aplikace REPXPERT: Skenování čárového kódu a Vyhledávání dílů. Funkce Vyhledávání dílů umožní mimo jiné i hledání alternativních dílů a opravných sad od všech konkurentů na trhu. Jediné, co uživatel musí zadat, je číslo dílu nebo číslo OE dílu, případně EAN kód produktu.

Skenování čárového kódu je skvělou alternativou pro vyhledávání (nejen) technických informací. Jakmile produkt Schaeffler (nebo jakýkoli jiný!) dorazí do rukou automechanika, může jen s pomocí čárového kódu zkontrolovat, zda je objednaný díl opravdu kompatibilní s příslušných autem, nebo si zobrazit aktuální servisní informace, které mohou výrazně usnadnit montáž.

Hodnoty pro dvouhmotové setrvačníky v kapse

A co když mechanik potřebuje konkrétní údaje o montáži jako třeba hodnoty pro dvouhmotový setrvačník? Stačí kliknout na ikonu Check Point. Tyto informace jsou nezbytné pro všechny, kdo opravují spojky nebo dvouhmotové setrvačníky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!