Continental: Nové žebrované klínové řemeny pro BAS

14. července 2020, 14:31

Nejmodernější startéry s alternátorem s řemenovým pohonem (BAS) snižují spotřebu paliva až o 15 % a odpovídajícím způsobem snižují emise. Tyto kompaktní generátory skládající se z elektrického motoru, 48V baterie a transformátoru napětí nahrazují startér v mnoha hybridních vozidlech a výrazně zvyšují účinnost vozidla.

Nové žebrované klínové řemeny pro BAS od Continentalu

Tento systém však klade extrémní nároky na výkon řemenu v generátoru BAS. Zejména časté změny směru zatížení v dynamickém provozu při vysokém zatížení a s vysokými tahovými silami jsou skutečné výzvy, kterým mohou trvale odolávat pouze řemeny špičkové kvality.

Firma Continental chce servisům umožnit, aby mohly svým zákazníkům nabízet spolehlivou kvalitu. Proto nyní dodává na poprodejní trh s automobilovými náhradními díly originální vysoce výkonné řemeny pro generátory BAS. Ty byly vyvinuty pro systém Continental 48 Volt Eco Drive BAS. Na žebrované straně mají patentovaný extrémně houževnatý potah vyrobený z bavlny a polyesteru.

Tělo řemenu se skládá z vyztužené elastomerové sloučeniny s vysokým obsahem vláken. Kombinace těchto dvou prvků zajišťuje, že tyto řemeny jsou schopné odolávat vysokým silám mezi 30 až 60 N, které mohou působit na řemen prostřednictvím pohonu během rekuperace a startování.

Náš sortiment v současné době zahrnuje 21 typů – více než nabízí kterýkoli jiný výrobce. Řemeny jsou kompletně vyráběny v Německu. Registrovaným servisům na tyto řemeny poskytují 5letou záruku.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!