Total posiluje svoji pozici na trhu průmyslových maziv

22. října 2020, 17:28

Společnost Total Lubrifiants oznámila akvizici společnosti Lubrilog SAS. Transakce posílí pozici společnosti Total Lubrifiants na trhu s průmyslovými mazivy.

Total Lubrifiants přebírá Lubrilog SAS

Lubrilog SAS je francouzská společnost se sídlem v Romans sur Isère, která se specializuje na vývoj a výrobu syntetických maziv. Výrobky Lubrilog se přizpůsobují konkrétním potřebám zákazníků. Díky této řadě produktů rozšiřuje Total Lubrifiants dále svou nabídku.

Jsem potěšen, že mohu Lubrilog přivítat do týmu maziv společnosti Total, říká Pierre Duhot, senior viceprezident společnosti Total Lubrifiants.

Díky naší mezinárodní přítomnosti budou naše týmy a inženýři po celém světě moci využívat pokročilá technická řešení Lubrilogu ve prospěch našich zákazníků. Tento krok je plně v souladu s naší strategií technologického rozvoje a touhou být partnerem naším klientům. Tato řada produktů je také v souladu s klimatickou strategií společnosti Total a ambicí skupiny dosáhnout nulových emisí do roku 2050 a snížit uhlíkovou stopu svých zákazníků, dodává.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!