Nové vedení firmy ZF Aftermarket

4. ledna 2021, 11:33

Philippe Colpron (42 let) přebírá pozici Executive Vice President ve vedení divize ZF Aftermarket od 1. ledna 2021. Zároveň dál povede Fleet Solution – divizi Commercial Vehicle Control System (dříve Wabco).

Philippe Colpron, ZF Aftermarket„Automobilová budoucnost je v inteligentních a alternativních konceptech řízení, v propojených vozidlech a autonomním řízení. Budou zde jiná očekávání zákazníků,“ popisuje Colpron dnešní výzvy a potvrzuje: „ZF Aftermarket chce tuto transformaci brát jako příležitost ke spojení se zákazníky a dále rozšiřovat své portfolia produktů a řešení, globální servisní sítě a účelná digitální řešení, která utvářejí Aftermarket nové generace.“

Po manažerském působení ve firmě Valeo začal Philippe Colpron svou kariéru ve Wabco v roce 2007 jako ředitel strategických zdrojů. Od roku 2010 působil na několika manažerských pozicích v oblasti Aftermarketu.

V roce 2018 byl Philippe Colpron jmenován do vedení Global Fleet Solutions Hub, přičemž převzal vedení dvou nejdynamičtějších podniků WABCO – Digital Customer Services a Aftermarket – spojených do jediné organizace Fleet Solutions.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!